reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2017

Ja niestety nie mam nic dla dziecka, bo to pierwsze no i w rodzinie też nie ma maluchów. Na szczęście mam kilka koleżanek, które mają maluszki to może mi coś odsprzedadzą za kilka zł. A resztę będziemy kupować, ale na razie myślę o usg we wtorek, żeby wszystko było dobrze, to zacznę myśleć o kupowaniu wtedy powoli:)

reklama
U nas wózek nie wytrzymał bo syn miał ponad 2 lata i jeszcze był tyrtoszony :D

hchy43r8h8l5x99d.png

Ja kupiłam tani polski wózek i da radę jeszcze przy drugim dziecku :)
Gorzej będzie z wózkiem parasolka, bo uparlam się na wózek z Anglii w niebotycznej cenie i jeszcze z kokardą. Także przy chłopcu może być słabo :) ale jest tak fatalny, że sprzedam go i kupię jakąś tańsza parasolkę.

Wózek mam po synu i jestem z niego bardzo zadowolona. Na pewno na wiosen kupię snap 4 :) kocham ten wózek :)
Łóżeczko mam, ale trzeba je chyba odświeżyć i kupić nowy materac.
Do tego chyba kupimy kołyskę.
Na pewno kupię huśtawkę zamiast leżaczka. No i mam jeszcze krzesełko do karmienia z wkładka niemowlęca, które rozkłada się praktycznie na płasko.
Matę sprzedałam, wiec tez trzeba kupić.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@89Katia ja zbieram wszystkie paragony i bede liczyć ile kosztuje ciąża. ;D. Liczyłam tez ile kosztowało nas leczenie niepłodności. Myślałam, ze wyjdzie więcej :-)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Ja dla odmiana jestem bardzo zadowolona z LuxMedu, mam tam moją ukochaną ginekolog, która prowadzi moją kolejną ciążę, z terminami nie ma problemu, wszystko mam zawsze na czas ale też placówek jest kilka więc może przez to łatwiej :) sprawdziłam, że w poprzedniej ciąży byłam 14 razy na USG, jednak przy pierwszej ciąży kobietom odwala [emoji23]

Ja kompletnie nic nie kupuję, jak się okaże, że będzie dziewczynka to na pewno skuszę się na sukieneczki :D jak się urodzi fasolinda to mój synek będzie miał 1,5 roku i raczej myślę jakie "dorosłe" łóżeczko jemu kupić bo będzie musiał zwolnić miejsce ;) ogólnie mam wrażenie, że jeszcze pamiętam poprzednią wyprawkę i w ogóle nie mam żadnego parcia na zakupy [emoji14]

Wózek mam, lekką spacerówkę też, nie zamierzam kupować wózka podwójnego tylko będę kombinować z chustą i dostawką tak więc dużych wydatków nie przewiduje :)

reklama
Do góry