reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2017

A masz już pomysł gdzie chcesz rodzić?
Ja córeczkę rodziłam w Katowicach u bonifratrów i teraz też tam.zamierzam :)

Strasznie boje sie porodu, wiec narazie staram sie o tym nie myśleć. Pierwsza myśl była, ze w Rudzie Śląskiej, bo tam pracuje moj lekarz :-)

f2w39n73te1rwg8n.png

reklama
Ale dxisiaj piszecie dziewczyny... nie nadazam. Ja zaraz koncE prace po pracy do kosmetyczki..zakupy i trzeba jakis obiad zrobic ..:) odezwe sie wieczorem. Trzymam kciuki za wizytujace

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej! Dziewczyny gratuluję udanych wizyt :) @Bezkonserwantow i @sylwkaq90 usłyszycie następnym razem serduszka najważniejsze że wszystko jest w porządku! Nie wiem jak ja wytrzymam do następnej wizyty :(
Dziewczyny dzisiaj się chwalę, dostałam pracę :) w piątek idę ustalić grafik, mam nadzieję, że się uda tylko parę razy w tyg na parę godzin, żeby nie zaszkodzić maleństwu!

p19uskjojbeqaxq5.png

Hej! Dziewczyny gratuluję udanych wizyt :) @Bezkonserwantow i @sylwkaq90 usłyszycie następnym razem serduszka najważniejsze że wszystko jest w porządku! Nie wiem jak ja wytrzymam do następnej wizyty :(
Dziewczyny dzisiaj się chwalę, dostałam pracę :) w piątek idę ustalić grafik, mam nadzieję, że się uda tylko parę razy w tyg na parę godzin, żeby nie zaszkodzić maleństwu!

p19uskjojbeqaxq5.png
Gratulacje :)

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Też się bałam, ale wszystko jest do przeżycia :)

Tego jestem świadoma. Ale ja wogole mam jakaś fobie związana z bólem.... [emoji85] głupia jestem, No, ale co zrobić. Mam zamiar iść choć trochę sie podleczyć, bo boje sie bólu wręcz bym powiedziała, ze panicznie [emoji15]. Wszyscy sprawdzają sobie cukier glukometrem - oprócz mnie [emoji23][emoji106] juz zaczynam powoli sie z tego śmiać. Nie chciałabyś mnie widzieć jak szlam udrażniać jajowody. [emoji85] nie dość ze dostałam sraczki przed, to po prawie zemdlalam. ... szkoda gadać

f2w39n73te1rwg8n.png

p19uskjojbeqaxq5.png

Gratuluje :) czym bedziesz się zajmować?

Ja bym ciagle spała i spała... ratuje się kawka

Synek [emoji170] luty 2014
Walentynka [emoji169] listopad 2017

Tego jestem świadoma. Ale ja wogole mam jakaś fobie związana z bólem.... [emoji85] głupia jestem, No, ale co zrobić. Mam zamiar iść choć trochę sie podleczyć, bo boje sie bólu wręcz bym powiedziała, ze panicznie [emoji15]. Wszyscy sprawdzają sobie cukier glukometrem - oprócz mnie [emoji23][emoji106] juz zaczynam powoli sie z tego śmiać. Nie chciałabyś mnie widzieć jak szlam udrażniać jajowody. [emoji85] nie dość ze dostałam sraczki przed, to po prawie zemdlalam. ... szkoda gadać

f2w39n73te1rwg8n.png

No cóż ;) tutaj wyjścia nie ma :) jakoś weszło to i wyjść musi [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

Ja sobie powtarzałam, ze będzie bolało, będzie bardzo bolało. Ale tylko jeden dzień. Czym jest jeden dzień w porównaniu z całym życiem z dzieckiem? Przetrwamy :)

Ja co prawda będę mieć cc, ale to tez różowe nie jest :)

Synek [emoji170] luty 2014
Walentynka [emoji169] listopad 2017

reklama
Do góry