reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2017

Boże… ja umrę za chwilę… dzisiaj to jest jakaś masakra… śpię, dosłownie śpię z otwartymi oczami… nie mogę się ogarnąć. Czuję się jakbym była w pół świadoma... Tak nie da się pracować... Macie jakiś pomysł jak "się obudzić"???
spacer, wietrzenie pomieszczeń..

reklama
Ja dziś pierwszy dZionek na zwolnieniu i właśnie korzystam z uroków wiosny :)

hchy43r8h8l5x99d.png

Ja też ciągle jestem głodna, jak nie jem to jest mi niedobrze ;)

Wczoraj nie mogłam spać i doszłam do wniosku, że nie ogarnę dwójki dzieci :D mój Alanek mimo, że ma prawie 4 lata jest bardzo absorbujący i wszędzie go pełno, nie wiem jak sama położę ich spać, bo Alan sam nie zaśnie, więc trzeba przy nim siedzieć i co z tym drugim dzieckiem zrobię...takie ciążowe problemy mam :p
inka.jestem pamiętaj żeby zapytać z której strony kosmówka :D

O ciąży wie tylko moja siostra, która tydzień przed moim testem powiedziała mi, że jest w ciąży (rodzi 26 października) :D 8 kwietnia moja mama ma 50-tke i wtedy chcemy jej powiedzieć. W przyszłym tyg mój mąż ma drugie zmiany, więc nie mogę iść na wizytę, bo muszę odebrać Alanka z przedszkola i dlatego idę tak szybko...

I ja juz po wizycie moj maluszek ma prawie 14mm :)
Tygodnie tez się zgadzają z wielkością. Dostałam skierowanie na badania prenatalne, na badanie krwi itd.
Niestety serduszka mi pani doktor nie dala posluchac.. To ja zapytalam czy serduszko bije a ona powiedziała, że tak. Szkoda.. Ale chyba moge jej zaufać..
Ide korzystać ze wspaniałej pogody :)
@Bezkonserwantow gratuluje wizyty :)

Załączniki

• 20170327_122636-1.jpg
    20170327_122636-1.jpg
    431,8 KB · Wyświetleń: 63
Lena jakos ogarniesz ;) Ja mialam jedno roczne I noworodka, ciezko bylo, ale jakos przeszlam ten najgorszy okres ;)
Naszczescie corka sama zasypia, od poczatku ja zostawialismy w lozeczku I zasypiala sama. Do dzis jak idzie spac to zamyka sie w pokoju I tak zasypia, syn znowu musi miec otwarte drzwi I pozapalane swiatla ale sam zasypia. Jeszcze duzo czasu mozna nauczyc dzieci wiekszej samodzielnosci I jakos sobie to w glowie poukladac ;)

Hej dziewczyny.

A ja dziś zjadłam dwa plasterki podstarzalej krakowskiej suchej. Dopiero poźniej zobaczyłam ze tydzień po terminie była :o Mam nadzieję, że nie zaszkodzi :(

Ja to w ogóle nie mam apetytu. Jem, bo muszę. Mam lekkie mdłości, niedobrze mi, ale do wymiotow daleko.

Życzę powodzenia i bijacych serduszek na dzisiejszych wizytach :)

Ja dziś pierwszy dZionek na zwolnieniu i właśnie korzystam z uroków wiosny :)

hchy43r8h8l5x99d.png
Ja też dziś pierwszy dzień na zwolnieniu, ale nie wynurzam się z domu. Mam nakaz leżenia i tak.tez powiedziałam w pracy. Nie chciałabym żeby mnie ktoś dojrzał. A prace mam 5 minut od miejsca zamieszkania.
Jest ktoś jeszcze że Śląska? :)

reklama
Do góry