reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2017

Boże… ja umrę za chwilę… dzisiaj to jest jakaś masakra… śpię, dosłownie śpię z otwartymi oczami… nie mogę się ogarnąć. Czuję się jakbym była w pół świadoma... Tak nie da się pracować... Macie jakiś pomysł jak "się obudzić"???
spacer, wietrzenie pomieszczeń..

reklama
Ja dziś pierwszy dZionek na zwolnieniu i właśnie korzystam z uroków wiosny :)

hchy43r8h8l5x99d.png

Ja też ciągle jestem głodna, jak nie jem to jest mi niedobrze ;)

Wczoraj nie mogłam spać i doszłam do wniosku, że nie ogarnę dwójki dzieci :D mój Alanek mimo, że ma prawie 4 lata jest bardzo absorbujący i wszędzie go pełno, nie wiem jak sama położę ich spać, bo Alan sam nie zaśnie, więc trzeba przy nim siedzieć i co z tym drugim dzieckiem zrobię...takie ciążowe problemy mam :p
inka.jestem pamiętaj żeby zapytać z której strony kosmówka :D

O ciąży wie tylko moja siostra, która tydzień przed moim testem powiedziała mi, że jest w ciąży (rodzi 26 października) :D 8 kwietnia moja mama ma 50-tke i wtedy chcemy jej powiedzieć. W przyszłym tyg mój mąż ma drugie zmiany, więc nie mogę iść na wizytę, bo muszę odebrać Alanka z przedszkola i dlatego idę tak szybko...

I ja juz po wizycie moj maluszek ma prawie 14mm :)
Tygodnie tez się zgadzają z wielkością. Dostałam skierowanie na badania prenatalne, na badanie krwi itd.
Niestety serduszka mi pani doktor nie dala posluchac.. To ja zapytalam czy serduszko bije a ona powiedziała, że tak. Szkoda.. Ale chyba moge jej zaufać..
Ide korzystać ze wspaniałej pogody :)
@Bezkonserwantow gratuluje wizyty :)

Załączniki

• 20170327_122636-1.jpg
    20170327_122636-1.jpg
    431,8 KB · Wyświetleń: 61
Lena jakos ogarniesz ;) Ja mialam jedno roczne I noworodka, ciezko bylo, ale jakos przeszlam ten najgorszy okres ;)
Naszczescie corka sama zasypia, od poczatku ja zostawialismy w lozeczku I zasypiala sama. Do dzis jak idzie spac to zamyka sie w pokoju I tak zasypia, syn znowu musi miec otwarte drzwi I pozapalane swiatla ale sam zasypia. Jeszcze duzo czasu mozna nauczyc dzieci wiekszej samodzielnosci I jakos sobie to w glowie poukladac ;)

Hej dziewczyny.

A ja dziś zjadłam dwa plasterki podstarzalej krakowskiej suchej. Dopiero poźniej zobaczyłam ze tydzień po terminie była :o Mam nadzieję, że nie zaszkodzi :(

Ja to w ogóle nie mam apetytu. Jem, bo muszę. Mam lekkie mdłości, niedobrze mi, ale do wymiotow daleko.

Życzę powodzenia i bijacych serduszek na dzisiejszych wizytach :)

Ja dziś pierwszy dZionek na zwolnieniu i właśnie korzystam z uroków wiosny :)

hchy43r8h8l5x99d.png
Ja też dziś pierwszy dzień na zwolnieniu, ale nie wynurzam się z domu. Mam nakaz leżenia i tak.tez powiedziałam w pracy. Nie chciałabym żeby mnie ktoś dojrzał. A prace mam 5 minut od miejsca zamieszkania.
Jest ktoś jeszcze że Śląska? :)

reklama
Do góry