reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2017

Drogie Mamy..
Moj czlowiek ma 1.26 cm i bijace serducho :) tempo bicia nie mierzone, doktor powiedzial ze wszystko bardzo ladnie wyglada. Z usg 7tydzien 4 dzien :)
@89Katia dzieki :)
Super :)

hchy43r8h8l5x99d.png

reklama
@ewelinaneme balas sie biegunki a ja takowa przez ostatnie 14dni przechodzilam wystraszylas mnie tym postem o poronieniu ze to moze byc objaw i zeby bylo smiesznie dzisiaj zero biegunki zero wymiotow pewnie jutro ze zdwojona sila uderza mdlisci od rana do nocy:-)

@lena_89 moja corcia jest z 29 czerwca

Wszystkim wizytujacym gratuluje serduszek i rozmiarow maluchow ciekawe co ja zobacze w czwartek:-)

@89Katia wcale sie nie dziwie ze poszlas szybciej na wizyte z calego serca gratuluje oby tak dalej i mniej stresu

@Mimi2330 piekne zdjecia:-)

@KaSia86 ale nabroiliscie:-pmnie po seksiku brzuszek mnie pobolewal wiec narazie zero seksiku

Chyba Inka pisala ze wstrzemiezliwosc nie zaszkodzi i tego samego zdania jestem

@Adrianna.em dobrze ze pojechaliscie na sor i ze z malenstwem wszystko ok

@89Katia tez brzuszek jakos tak wysadzilo... Dzisiaj zrobilam selekcje ubran ktore sie przydadza ewentualnie :-)
Mam to szczescie ze przed ciaza bardzo schudlam i duze rzeczy zostawilam na czarna godzine wiec sie przydadza teraz

@Adrianna.em teraz doczytalam co sie dzialo dalej przez weekend u Ciebie lez i dbaj o was, dobrze ze inne oko na to spojrzalo domyslam sie co czujesz patrzac na ten napis na wypisie... Ja mam l-4 napisane jako ciaza zagrozona :

reklama
Do góry