Będzie dobrzeWlasnie siedze przed gabinetem.. Opoznienie hehe jakbym sie malo naczekala hehe
Juz dostaje glupawki... Oczy pelne lez i smiech z glupot...
reklama
Antonia2016
Fanka BB :)
Mam to samo zero apetytu na cokolwiekJa mam problemy z jedzeniem, bo jak tylko pomysle to mnie mdli ale jak nie zjem to znowu ciagle glodna I tez mi nie dobrze, I tak zle I tak nie dobrze :/
Bezkonserwantow
I ja juz po wizycie moj maluszek ma prawie 14mm
Tygodnie tez się zgadzają z wielkością. Dostałam skierowanie na badania prenatalne, na badanie krwi itd.
Niestety serduszka mi pani doktor nie dala posluchac.. To ja zapytalam czy serduszko bije a ona powiedziała, że tak. Szkoda.. Ale chyba moge jej zaufać..
Ide korzystać ze wspaniałej pogody
@Bezkonserwantow gratuluje wizyty
Mi tez doktor nie puścił serduszka, powiedział, ze to za wcześnie, żeby go słuchać:-)
Bezkonserwantow
Ja też dziś pierwszy dzień na zwolnieniu, ale nie wynurzam się z domu. Mam nakaz leżenia i tak.tez powiedziałam w pracy. Nie chciałabym żeby mnie ktoś dojrzał. A prace mam 5 minut od miejsca zamieszkania.
Jest ktoś jeszcze że Śląska?
Ja ze Śląska :-)
Bezkonserwantow
Ja mam problemy z jedzeniem, bo jak tylko pomysle to mnie mdli ale jak nie zjem to znowu ciagle glodna I tez mi nie dobrze, I tak zle I tak nie dobrze :/
Mam to samo! A dzisiaj to juz wogole apogeum. Godzina 14.30, ja na paru sucharkach, trzy razy wymioty....
A skąd dokładnie???Ja ze Śląska :-)
Bezkonserwantow
Okolice Gliwic
reklama