reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2017

No cóż ;) tutaj wyjścia nie ma :) jakoś weszło to i wyjść musi [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

Ja sobie powtarzałam, ze będzie bolało, będzie bardzo bolało. Ale tylko jeden dzień. Czym jest jeden dzień w porównaniu z całym życiem z dzieckiem? Przetrwamy :)

Ja co prawda będę mieć cc, ale to tez różowe nie jest :)

Synek [emoji170] luty 2014
Walentynka [emoji169] listopad 2017

No tak [emoji23].

f2w39n73te1rwg8n.png

reklama
A niewiem czy kawę można tak popijac

hchy43r8h8l5x99d.png

Kawa to za dużo powiedziane. To raczej napój mleczny o smaku kawy [emoji23][emoji23][emoji23] proporcje pół na pół, ale ciiii.... to taki efekt placebo [emoji12]
W pierwszej ciąży tez taka jedna piłam w ciągu dnia.

Ja kawę i czarną herbatę w ogóle odrzuciłam, chyba, że jestem na mieście i mam po drodze jakaś sieciówkę to nie mogę się oprzeć latte :)

Dziś rzeczywiście piękny dzień, zaliczyłam z synkiem długi spacer a potem dużo siedzenia na tarasiku :D

Jakoś się nie martwię jak sobie dam radę z dwójką małych dzieci, synek będzie miał 1,5 roku jak urodzi się kolejny maluszek ale na pewno mój D. pomoże, moja mama również więc najcięższy początek przetrwam a potem dzieci będą się już bawić same ze sobą :D :D :D

Lecę przygotować obiad, dokładnie za 24h będę oglądać moją fasolkę, zapytam się o tą kosmówkę :)

Hej. :)
Jakiś czas się nie odzywałam bo strasznie się czułam pod względem psychicznym i za bardzo nie miałam siły na pisanie. :frown:
Teraz już wszystko wraca do normy i bede na bieżąco. :)
Fizycznie cały czas czuję się zmęczona i głodna. :D
Ciekawe jak tam się ma mój kropek... :rolleyes:
w tym tygodniu planuje iść na wizytę, tylko muszę się umówić. :)

@sylwkaq90 jaka duża fasolka już! :)Gratuluję :)

@MarMo trzymam kciuki za wizytę :biggrin2:

Gratuluje :) czym bedziesz się zajmować?

Ja bym ciagle spała i spała... ratuje się kawka

Zębami, bo jestem dentystka :)
A niewiem czy kawę można tak popijac

hchy43r8h8l5x99d.png

Wg mojego lekarza, jedna dziennie może być :) ja bym bez jednej kawy nie dała rady, nic mnie tak nie męczy w ciąży jak to, że ciągle chce mi się spać :/

p19uskjojbeqaxq5.png

Ciekawe jak @MarMo
Ciagle zaglądam i sprawdzam czy już coś napisala

reklama
Do góry