reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2017

A masz już pomysł gdzie chcesz rodzić?
Ja córeczkę rodziłam w Katowicach u bonifratrów i teraz też tam.zamierzam :)

Strasznie boje sie porodu, wiec narazie staram sie o tym nie myśleć. Pierwsza myśl była, ze w Rudzie Śląskiej, bo tam pracuje moj lekarz :-)

f2w39n73te1rwg8n.png

reklama
Ale dxisiaj piszecie dziewczyny... nie nadazam. Ja zaraz koncE prace po pracy do kosmetyczki..zakupy i trzeba jakis obiad zrobic ..:) odezwe sie wieczorem. Trzymam kciuki za wizytujace

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej! Dziewczyny gratuluję udanych wizyt :) @Bezkonserwantow i @sylwkaq90 usłyszycie następnym razem serduszka najważniejsze że wszystko jest w porządku! Nie wiem jak ja wytrzymam do następnej wizyty :(
Dziewczyny dzisiaj się chwalę, dostałam pracę :) w piątek idę ustalić grafik, mam nadzieję, że się uda tylko parę razy w tyg na parę godzin, żeby nie zaszkodzić maleństwu!

p19uskjojbeqaxq5.png

Hej! Dziewczyny gratuluję udanych wizyt :) @Bezkonserwantow i @sylwkaq90 usłyszycie następnym razem serduszka najważniejsze że wszystko jest w porządku! Nie wiem jak ja wytrzymam do następnej wizyty :(
Dziewczyny dzisiaj się chwalę, dostałam pracę :) w piątek idę ustalić grafik, mam nadzieję, że się uda tylko parę razy w tyg na parę godzin, żeby nie zaszkodzić maleństwu!

p19uskjojbeqaxq5.png
Gratulacje :)

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Też się bałam, ale wszystko jest do przeżycia :)

Tego jestem świadoma. Ale ja wogole mam jakaś fobie związana z bólem.... [emoji85] głupia jestem, No, ale co zrobić. Mam zamiar iść choć trochę sie podleczyć, bo boje sie bólu wręcz bym powiedziała, ze panicznie [emoji15]. Wszyscy sprawdzają sobie cukier glukometrem - oprócz mnie [emoji23][emoji106] juz zaczynam powoli sie z tego śmiać. Nie chciałabyś mnie widzieć jak szlam udrażniać jajowody. [emoji85] nie dość ze dostałam sraczki przed, to po prawie zemdlalam. ... szkoda gadać

f2w39n73te1rwg8n.png

p19uskjojbeqaxq5.png

Gratuluje :) czym bedziesz się zajmować?

Ja bym ciagle spała i spała... ratuje się kawka

Synek [emoji170] luty 2014
Walentynka [emoji169] listopad 2017

Tego jestem świadoma. Ale ja wogole mam jakaś fobie związana z bólem.... [emoji85] głupia jestem, No, ale co zrobić. Mam zamiar iść choć trochę sie podleczyć, bo boje sie bólu wręcz bym powiedziała, ze panicznie [emoji15]. Wszyscy sprawdzają sobie cukier glukometrem - oprócz mnie [emoji23][emoji106] juz zaczynam powoli sie z tego śmiać. Nie chciałabyś mnie widzieć jak szlam udrażniać jajowody. [emoji85] nie dość ze dostałam sraczki przed, to po prawie zemdlalam. ... szkoda gadać

f2w39n73te1rwg8n.png

No cóż ;) tutaj wyjścia nie ma :) jakoś weszło to i wyjść musi [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

Ja sobie powtarzałam, ze będzie bolało, będzie bardzo bolało. Ale tylko jeden dzień. Czym jest jeden dzień w porównaniu z całym życiem z dzieckiem? Przetrwamy :)

Ja co prawda będę mieć cc, ale to tez różowe nie jest :)

Synek [emoji170] luty 2014
Walentynka [emoji169] listopad 2017

reklama
Do góry