reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopadowe mamy 2017

ja nic nie przedstawiałam, powiedziałam 2tyg. temu
dziś dowiedziałam się od opiekun stażu, że jestem szykowana na gr.I od września i najlepiej jakbym skorzystała z pół rocznego macierzyńskiego
nie ukrywam, że to ogromny zaszczyt no i kontynuacja awansu
korci
życie pokarze
jeny ale nowości w tym świecie, ale jak co niektóre, wmniejszości, aż taka ciekawska nie jestem, dlatego mogę dpokojnie poczekać na płeć, ale mój M jest b ciekawy i gdyby to było nieco tańsze to by kupił

reklama
Ja powiem po 13.04 po wizycie u mojej gin. I tak jako mama szkraba mam przywilej że pracuję max 8 godz dziennie. U nas w urzędzie 3 razy w tyg pracujemy 8h15min raz 9h15 min ale za to piątki mamy tylko 6h. Mamy maluszków jak i kobietki w ciąży pracują więc u nas krócej :)

Dziewczyny czy Wam sie tez tak nie chce jak mi... ? Mam takiegoenia od 4 dni ze nic nie robie tylko leze tak jak robota hehe... a w weekend jeszcze na uczelnie buuu na szczescie ostnie 3 miesiae..chyba ze strachu przed pierwsza wizyta u gin mam takiego lenia

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja tez! Do pracy tez mi sie nie chce iść, mimo, ze ja uwielbiam.

f2w39n73te1rwg8n.png

Ja marzylam o tym by isc na l4 zaraz po tym jak dowiedzialam sie. I puki co nie zaluje bo np poranne mdlosci przesypiam, odpoczywam a nie biegam jak oszalala za sprawami sluzbowymi. Naszczęście moje szefostwo podziela moja dzialania i nie mialam problemow. Nawet poczekaja z zastępstwem za mnie do 8/9tyg jak juz bedzie wiadomo na 100 ze ciaza wstepnie jest ok ;)

m3sxskjo6qsoarci.png

Ja marzylam o tym by isc na l4 zaraz po tym jak dowiedzialam sie. I puki co nie zaluje bo np poranne mdlosci przesypiam, odpoczywam a nie biegam jak oszalala za sprawami sluzbowymi. Naszczęście moje szefostwo podziela moja dzialania i nie mialam problemow. Nawet poczekaja z zastępstwem za mnie do 8/9tyg jak juz bedzie wiadomo na 100 ze ciaza wstepnie jest ok ;)

m3sxskjo6qsoarci.png
Chciałabym żeby i moi tak do tematu podeszli!

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja dziś powiedziałam jednej szefowej i jej reakcja mnie pozytywnie zaskoczyła. Mówiłam też, że planuję od maja l4 i luzik. Tylko próbuje mnie jeszcze naciągnąć, żebym zamiast części l4 wzięła urlop (z powodu mego awansu), ale chyba nie dam się jej. Wolę mieć po macierzyńskim więcej urlopu z maluszkiem.
A wczoraj powiedzieliśmy młodszej córce, od tej pory mówi ciągle wierszyki do brzuszka i pytała się, czy dzidziuś płakał dziś w nocy:)

Ja dziś powiedziałam jednej szefowej i jej reakcja mnie pozytywnie zaskoczyła. Mówiłam też, że planuję od maja l4 i luzik. Tylko próbuje mnie jeszcze naciągnąć, żebym zamiast części l4 wzięła urlop (z powodu mego awansu), ale chyba nie dam się jej. Wolę mieć po macierzyńskim więcej urlopu z maluszkiem.
A wczoraj powiedzieliśmy młodszej córce, od tej pory mówi ciągle wierszyki do brzuszka i pytała się, czy dzidziuś płakał dziś w nocy:)
Ja pierw wzielam 7 dni urlopu ale to po to by zgarnac jeszcze na tzw urlop pod grusza ;) i zataz po tym l4 :)

m3sxskjo6qsoarci.png

reklama
Ja też jeszcze nie mówiłam. Chciałabym już iść na l4 ale też chciałabym wiedzieć że na 100% będzie wszystko dobrze ...

Do góry