reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2017

reklama
Najwyżej się wymienimy jeśli będzie u mnie syn hihi żartuje;)

xnw40tc7sy506vxn.png
Mi jest to plec naprawde obojetna ...ale chyba chcialabym zrobic przyjnosc chlopu. Zeby byl tym spelnionym ojcem [emoji4]

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny czy Wam sie tez tak nie chce jak mi... ? Mam takiegoenia od 4 dni ze nic nie robie tylko leze tak jak robota hehe... a w weekend jeszcze na uczelnie buuu na szczescie ostnie 3 miesiae..chyba ze strachu przed pierwsza wizyta u gin mam takiego lenia

Ewelina kiedy idziesz na pierwszą wizytę??

Ja niestety od poczatku ciazy bardzo szybko sie mecze I duzo spie, masakra :( mam duzo pracy I czasami sie zmuszam do pracy :/ nie ma wyjscia,mam nadzieje, ze jak lozysko sie wykrztalci to troche zdejmie ze mnie I wroce do zywych

Dziewczyny czy Wam sie tez tak nie chce jak mi... ? Mam takiegoenia od 4 dni ze nic nie robie tylko leze tak jak robota hehe... a w weekend jeszcze na uczelnie buuu na szczescie ostnie 3 miesiae..chyba ze strachu przed pierwsza wizyta u gin mam takiego lenia

Mam to samo. Tylko mi się.nie chce najbardziej jak w pracy jestem :D Pózniej w domu jak jestem z małą to jakoś przechodzi i chcąc nie chcąc muszę działać.

Co do płci malucha to jest mi to zupełnie obojętne, najważniejsze by zdrowe było. A mój mąż mimo, że mamy córeczkę to pragnie drugiej. Z resztą w pierwszej ciąży też chciał córę :)

Ja dziś miałam trochę aktywnosci, bylam z synem na rowerze, on jeździł :-) dwa razy z psem i ogólnie gotowałam ale pomiędzy też leniuchuje :-)

xnw40tc7sy506vxn.png

Mi jest to plec naprawde obojetna ...ale chyba chcialabym zrobic przyjnosc chlopu. Zeby byl tym spelnionym ojcem [emoji4]

Mi nie jest aż tak obojętna zeby to szczerze tak powiedzieć ale jak będzie trzeci syn ? :-) hmmm i tak już nic nie zrobię hihi juz kocham szkraba

xnw40tc7sy506vxn.png

reklama
Do góry