Klementinka
Fanka BB :)
Ja wlasnie na odwrot, jakbym motorek w tylku miala.
Napisane na ZTE Blade L6 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na ZTE Blade L6 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mi jest to plec naprawde obojetna ...ale chyba chcialabym zrobic przyjnosc chlopu. Zeby byl tym spelnionym ojcem [emoji4]Najwyżej się wymienimy jeśli będzie u mnie syn hihi żartuje
Ewelina kiedy idziesz na pierwszą wizytę??Dziewczyny czy Wam sie tez tak nie chce jak mi... ? Mam takiegoenia od 4 dni ze nic nie robie tylko leze tak jak robota hehe... a w weekend jeszcze na uczelnie buuu na szczescie ostnie 3 miesiae..chyba ze strachu przed pierwsza wizyta u gin mam takiego lenia
Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
We wtorek dopiero.... zwiedne do tego czasu...Ewelina kiedy idziesz na pierwszą wizytę??
Dziewczyny czy Wam sie tez tak nie chce jak mi... ? Mam takiegoenia od 4 dni ze nic nie robie tylko leze tak jak robota hehe... a w weekend jeszcze na uczelnie buuu na szczescie ostnie 3 miesiae..chyba ze strachu przed pierwsza wizyta u gin mam takiego lenia
Ja dziś miałam trochę aktywnosci, bylam z synem na rowerze, on jeździł :-) dwa razy z psem i ogólnie gotowałam ale pomiędzy też leniuchuje :-)Dziewczyny czy Wam sie tez tak nie chce jak mi... ? Mam takiegoenia od 4 dni ze nic nie robie tylko leze tak jak robota hehe... a w weekend jeszcze na uczelnie buuu na szczescie ostnie 3 miesiae..chyba ze strachu przed pierwsza wizyta u gin mam takiego lenia
Mi nie jest aż tak obojętna zeby to szczerze tak powiedzieć ale jak będzie trzeci syn ? :-) hmmm i tak już nic nie zrobię hihi juz kocham szkrabaMi jest to plec naprawde obojetna ...ale chyba chcialabym zrobic przyjnosc chlopu. Zeby byl tym spelnionym ojcem [emoji4]
Też idę we wtorek na 14 :-)
To ja też we wtorek ale dopiero na 16Też idę we wtorek na 14 :-)