reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2017

Hej! :) Ochłonęłam, odespałam całą stresową sytuację i jestem gotowa na piękne serce w poniedziałek :) Musi być dobrze!

ewelinanice dzięki za info w sprawie testów na płeć:) jak nie wytrzymam to może kupie...

Czy wy też macie wrażenie, że wam coś w podbrzuszu pulsuje, drga, "purka"?
Tak, bardzo nisko, trochę poniżej linii majtek. Zapomniałam o to zapytać moją gin. Wkurzające to jest :p

@Emsi* cieszę się Kochana, że wszystko dobrze!! :) A syn na pewno będzie super starszym bratem :)

Wczoraj zasnęłam przed 19 i spałam do teraz z przerwami na siusiu. Piersi bolą - dobry znak. Bo będzie dobrze :)

Dzisiaj ktoś się wizytuje?

reklama
Witam, nie nadążam, nie wiem co komu odpisać :)
@89Katia jesteśmy w tym samym momencie ciąży, teraz dopiero serduszka zaczynają bić, dzień wcześniej może by go w ogóle nie było widać a dzień później może już by pikało szybciej. Trzymam kciuki:)
Mówicie o pracodawcy i L4, wyobraźcie sobie że mój szef sam się domyślił, mówi że widzi jakąś aurę ;)
Wczoraj na wizycie poprosiłam o L4 i dostałam bez problemu, chociaż w pracy będzie ciężko beze mnie.
A na wizycie : ;)
dzidzi ;) 1,05cm
serduszko widziałam ale dr nie mierzył tętna. ładnie migało i dr stwierdził że wszystko wygląda dobrze :)
wg om to był 6t6t a wg usg 7tydz1d, więc ciągle jesteśmy do przodu ;)
rośniemy

89Katia ja dzis mam wizytę wieczorem :)

oar89n7312bz9t17.png

reklama
Do góry