reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2017

ja nic nie przedstawiałam, powiedziałam 2tyg. temu
dziś dowiedziałam się od opiekun stażu, że jestem szykowana na gr.I od września i najlepiej jakbym skorzystała z pół rocznego macierzyńskiego
nie ukrywam, że to ogromny zaszczyt no i kontynuacja awansu
korci
życie pokarze
jeny ale nowości w tym świecie, ale jak co niektóre, wmniejszości, aż taka ciekawska nie jestem, dlatego mogę dpokojnie poczekać na płeć, ale mój M jest b ciekawy i gdyby to było nieco tańsze to by kupił

reklama
Ja powiem po 13.04 po wizycie u mojej gin. I tak jako mama szkraba mam przywilej że pracuję max 8 godz dziennie. U nas w urzędzie 3 razy w tyg pracujemy 8h15min raz 9h15 min ale za to piątki mamy tylko 6h. Mamy maluszków jak i kobietki w ciąży pracują więc u nas krócej :)

Dziewczyny czy Wam sie tez tak nie chce jak mi... ? Mam takiegoenia od 4 dni ze nic nie robie tylko leze tak jak robota hehe... a w weekend jeszcze na uczelnie buuu na szczescie ostnie 3 miesiae..chyba ze strachu przed pierwsza wizyta u gin mam takiego lenia

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja tez! Do pracy tez mi sie nie chce iść, mimo, ze ja uwielbiam.

f2w39n73te1rwg8n.png

Ja marzylam o tym by isc na l4 zaraz po tym jak dowiedzialam sie. I puki co nie zaluje bo np poranne mdlosci przesypiam, odpoczywam a nie biegam jak oszalala za sprawami sluzbowymi. Naszczęście moje szefostwo podziela moja dzialania i nie mialam problemow. Nawet poczekaja z zastępstwem za mnie do 8/9tyg jak juz bedzie wiadomo na 100 ze ciaza wstepnie jest ok ;)

m3sxskjo6qsoarci.png

Ja marzylam o tym by isc na l4 zaraz po tym jak dowiedzialam sie. I puki co nie zaluje bo np poranne mdlosci przesypiam, odpoczywam a nie biegam jak oszalala za sprawami sluzbowymi. Naszczęście moje szefostwo podziela moja dzialania i nie mialam problemow. Nawet poczekaja z zastępstwem za mnie do 8/9tyg jak juz bedzie wiadomo na 100 ze ciaza wstepnie jest ok ;)

m3sxskjo6qsoarci.png
Chciałabym żeby i moi tak do tematu podeszli!

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja dziś powiedziałam jednej szefowej i jej reakcja mnie pozytywnie zaskoczyła. Mówiłam też, że planuję od maja l4 i luzik. Tylko próbuje mnie jeszcze naciągnąć, żebym zamiast części l4 wzięła urlop (z powodu mego awansu), ale chyba nie dam się jej. Wolę mieć po macierzyńskim więcej urlopu z maluszkiem.
A wczoraj powiedzieliśmy młodszej córce, od tej pory mówi ciągle wierszyki do brzuszka i pytała się, czy dzidziuś płakał dziś w nocy:)

Ja dziś powiedziałam jednej szefowej i jej reakcja mnie pozytywnie zaskoczyła. Mówiłam też, że planuję od maja l4 i luzik. Tylko próbuje mnie jeszcze naciągnąć, żebym zamiast części l4 wzięła urlop (z powodu mego awansu), ale chyba nie dam się jej. Wolę mieć po macierzyńskim więcej urlopu z maluszkiem.
A wczoraj powiedzieliśmy młodszej córce, od tej pory mówi ciągle wierszyki do brzuszka i pytała się, czy dzidziuś płakał dziś w nocy:)
Ja pierw wzielam 7 dni urlopu ale to po to by zgarnac jeszcze na tzw urlop pod grusza ;) i zataz po tym l4 :)

m3sxskjo6qsoarci.png

reklama
Ja też jeszcze nie mówiłam. Chciałabym już iść na l4 ale też chciałabym wiedzieć że na 100% będzie wszystko dobrze ...

Do góry