sylwkaq90
Fanka BB :)
Emsi oczywiście, że wieczorne mdłości to normaNo właśnie jak ? [emoji848]
Witaj w klubie ... u mnie tez nienajlepszy dzień ... pierwszy raz jakieś leki mnie dopadły. Oby poszły jak najszybciej [emoji35][emoji779]️[emoji779]️[emoji779]️
I do tego wieczorne mdłości [emoji33] drugi dzień już. Myślałam, ze wczoraj coś zjadłam i mnie mdli ale dziś jest podobnie. Ma któraś wieczorne mdłości ?
W środę wizyta ... chyba czuje już stres ...
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja sie czuje jakby troche lepiej dzisiaj. Rano nie wymiotowalam oczywiscie mdlosci sie utrzymuja przez caly dzien, szczegolnie jak jestem glodna. Nie mam na nic ochoty.. Wczoraj wieczorem jedyna rzecz, która mi bardzo smakowała byly platki z mlekiem
Mnie tez wszystko denerwuje.. A już w szczególności zachowanie dzieci w przedszkolu..KaSia86 no a ja wg miesiaczki na 11.11.2017:-)
Siedze w przychodni i wszystko mnie drazni... Doslownie wszystko. Ze naokraglo telefon dzwoni ze lekarki jeszcze nie ma...
Zwariuje... Szczerze wspolczuje mojemu mezusiowi
Macie to samo?
Mąż mi bardzo pomaga.. Caly czas go chwale i dziękuję, że tyle dla mnie robi.. W niedziele to z łóżka nie mogłam wstać.. Takie mdłości. Widzę, że to rozumie. Mam nadzieję, że wytrzyma ze mną