Napisałam Ci na privtrzy dni bez tabletek to za dużo:/
zaczynamy 8 tydzień! [emoji178]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Napisałam Ci na privtrzy dni bez tabletek to za dużo:/
Kurczę, ja idę w srode do lekarza, udalo mi sie przełożyć wizyte na wcześniej, narazie nie biorę zadnych leków ale na bank mi przepisze dupka, no i moze bym wydębila od niego, zeby przepisał 1 op. więcej. Ale nie moge obiecać bo nie wiem jak do tego podejdzie :/Mam pewnie urlop bo tel od rano wyłączony:/ nawet wolnego nie dostanę teraz żeby iść do lekarza nawet rodzinnego :/
Hej dziewczyny w pierwszy dzień wiosny!
Ja znowu troszkę zmienię temat.
Powiedzcie mi, czy pójście na pogrzeb w ciazy to tylko zabobon czy coś na prawdę jest na rzeczy?
Bardziej chodzi mi o pożegnanie nieboszczyka.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
A w którym jesteś tygodniu? Ja 5tydz + 3 dni i żadnych objawów... szczerze- to zazdroszczę tym co je mają ;-)
A co ten zabobon mówi?? Bo szczerze to nie znam :/ Z resztą jak całej reszty pozostałych zabobonów takich jak że nie wolno ścinać włosów itd
Moja mama będą ze mną w ciąży pochowała swoją własną mamę... wiele przeżyła i bardzo wtedy cierpiała, ale jak widać ja urodziłam się cała i zdrowa.
Ja bym podeszła do tego tematu w następujący sposób: jeżeli ma to być dla Ciebie bardzo stresujące przeżycie i nie jest to ktoś bardzo bliski, to bym nie szła...