reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2017

KaSia86 no a ja wg miesiaczki na 11.11.2017:-)
Siedze w przychodni i wszystko mnie drazni... Doslownie wszystko. Ze naokraglo telefon dzwoni ze lekarki jeszcze nie ma...
Zwariuje... Szczerze wspolczuje mojemu mezusiowi
Macie to samo?

reklama
Dziewczyny trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty i serduszka [emoji110][emoji110][emoji110][emoji173] Ja dzisiaj też będę podglądać moje Maleństwo [emoji7] Ciekawa jestem ile urosło... dwa tygodnie temu mieliśmy już 7mm i pikające serduszko [emoji173]

w57v3e3ktmvwxeii.png

Hej dziewczyny w pierwszy dzień wiosny!
Ja znowu troszkę zmienię temat.
Powiedzcie mi, czy pójście na pogrzeb w ciazy to tylko zabobon czy coś na prawdę jest na rzeczy?
Bardziej chodzi mi o pożegnanie nieboszczyka.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Hej dziewczyny czy ma może któraś z was na zbyciu dupka? bo kończy mi się we wtorek za tydzień a wizyta dopiero w piątek za tydzień

Dziewczyny trochę milczała ale trochę sie u nas dzieje. Slub za miesiac o mam małego brzdąca w domu. Czasem nie wiem gdzie ręce włożyć. U nas juz zaczęłam 8 tydzień a dopiero jutro pierwsza wizyta. Ale pewnie bez usg bo brak juz miejsc.
Sporo jest dziewczyn z Warszawy. Ja tez jestem z okolic wileńskiego. Postaram sie juz częściej udzielać.

Hej dziewczyny czy ma może któraś z was na zbyciu dupka? bo kończy mi się we wtorek za tydzień a wizyta dopiero w piątek za tydzień

Ja niestety tez bede miała na styk. A tez przed wizyta by mi brakło. Poprosiłam koleżankę, która zapisana jest na forum Mamusiek, wstawiła ogłoszenie i załatwiła mi pare tabletek :-)

A moze internista by mogl przepisać? Albo sprobuj zadzwonic do gina, ze Ci sie tabletki kończą i ze chcesz po samą receptę przyjsc, moze Cie przyjmie, co?

@Bezkonswrwantow ja pierwsze słyszę o jakims takim zabobonie, olalabym to :)

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom
Mam pewnie urlop bo tel od rano wyłączony:/ nawet wolnego nie dostanę teraz żeby iść do lekarza nawet rodzinnego :/

reklama
Do góry