reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2017

Witajcie ja również mam wizytę jutro :) 16 tc może w końcu lekarz coś powie o płci, wczoraj z rana po przebudzeniu się kichnelam i dziewczyny uwierzcie mi ze taki ból miałam takiego niby skurczu w dole brzucha co prawda przeszło od razu ale cały weekend boję się czy mi się nic tam nie oderwalo i czy nie zaszkodzilam dzidzi. Zazwyczaj jak mam kichnac to się zginam i nic nie boli a z pozycji leżącej to tragedia ból straszny, czy któraś z was tak miała? Dobrze że jutro mam wizytę!
Kilkakrotnie poruszalysmy juz temat kichania, nie zrobisz tym krzywdy dziecku. A wiecie ze wczoraj kichnelam na lezaco I nic mnie nie zabolalo? Chyba faktycznie przenosimy sie w wyzsze partie, brzuch nadal jakis plaski a na wieczor zawsze mialam bebzol ;)

reklama
Dziewczyny a Wasze rodzinki już wiedzą ? nie mówię tylko o rodzicach, ale i o dalszej. Czy na razie dalej trzymacie w tajemnicy ?
Nadal nikt nic nie wie I chyba do porodu nikomu nie bedziemy mowic ;) raczej staram sie nie rozglaszac, pozniejbludzie sami beda kumac jak juz nie bede mogla ukryc brzucha!

Hej jak dobrze, ze piszecie o spłaszczeniu brzucha ... u mnie dokładnie to samo aż zaczęłam się zastanawiać ... ale faktycznie ma to teraz sens [emoji4]
Super, ze jesteście [emoji8]

Ja wizytę mam w środę.
Wszystkim wizytującym jutro POWODZENIA! [emoji6]
A ja do pracy ... :/ za tydzień maraton weekendowy sb dwa latka chrześniaka a nd Komunia i w pn do pracy ... och ciężko będzie.

@Bezkonserwantow pierwszy zestaw fajniutki [emoji6]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Jaaa jutro wizytuje :)
Tak mi przykro z powodu Asi :(

@Bezkonserwantow a mi się właśnie podoba ta sukienka, śliczna. A druga kreacja to tak jak mówisz, jakaś "długa" się wydaje, jakoś coś w niej mi nie pasuje.

@Mycha07 mnie też już ostatnio tak nie rwalo przy kichnieciu :)
Dziewczyny przy rozpoczęciu 16tc mdłości zelzaly. Brak wymiotów rano :)

No chyba pojde do lekarza bo wczoraj jeszcze zlapal mnie bol krzyza ciagnacy do boczkow teraz jeszcze troche boli

Cześć!

Wiecie co ja odwaliłam? Byłam zaspana i luteine dopochwowa połknęłam [emoji15] chyba nic nie będzie... przeszukałam już internet. Zaraz napisze do koleżanki lekarza.

Jak można tak się pomylić???? [emoji36][emoji36]

Dzień dobry w ten słoneczny poranek :)

U mnie weekend bardzo miły, wypoczywalismy z Mezem nad wodą i u Rodziców :)

U mnie wie już cała Rodzina. Wszyscy co powinni wiedzieć :) Ostatni dowiedzieli się tydzień temu. A teraz to już kogo się spotka to nie da się ukryć, brzuszek juz mi się ładnie zaokrąglił :)

Bezkonserwantow obie kreacje bardzo ładne, choć ta druga w moim guście i stad bardziej mi się podoba :)

Mnie czasem coś zakluje, coś ciągnie ale to raczej chwilkę trwa. Choć w piątek i sobotę strasznie mnie klulo z tyłu w lewym boku, ale minęło.

Miłego dnia j udanych wizyt :)

3jgx43r8ceekwbv1.png

Hej:)

@89Katia nie ma to jak zakrecenie w ciąży:D zdarza się Kochana... czasami nie pomyślimy :) sprawdź tylko czy to bezpieczne.

@Iska90 milo ze nie jesteśmy same :)

U mnie na razie wiedzą rodzice, przyjaciółka i jej maz. Ale skoro Ł rodzice już wiedzą to pewnie zaraz wszyscy inni się dowiedzą. ;)

reklama
U mnie wszyscy wiedza. W tamtym tygodniu był u mnie w bliskiej rodzinie pogrzeb i pytali czy ja bede. No to dowiedzieli się, ze jestem ze skierowaniem do szpitala i nie przyjadę niestety.

Wszystkim wizytującym dziś dziewczynom zycze powodzenia i trzymam kciuki [emoji110]️[emoji110]️ Czekamy ba wieści :)

Do góry