Kilkakrotnie poruszalysmy juz temat kichania, nie zrobisz tym krzywdy dziecku. A wiecie ze wczoraj kichnelam na lezaco I nic mnie nie zabolalo? Chyba faktycznie przenosimy sie w wyzsze partie, brzuch nadal jakis plaski a na wieczor zawsze mialam bebzolWitajcie ja również mam wizytę jutro 16 tc może w końcu lekarz coś powie o płci, wczoraj z rana po przebudzeniu się kichnelam i dziewczyny uwierzcie mi ze taki ból miałam takiego niby skurczu w dole brzucha co prawda przeszło od razu ale cały weekend boję się czy mi się nic tam nie oderwalo i czy nie zaszkodzilam dzidzi. Zazwyczaj jak mam kichnac to się zginam i nic nie boli a z pozycji leżącej to tragedia ból straszny, czy któraś z was tak miała? Dobrze że jutro mam wizytę!
reklama
Nadal nikt nic nie wie I chyba do porodu nikomu nie bedziemy mowic raczej staram sie nie rozglaszac, pozniejbludzie sami beda kumac jak juz nie bede mogla ukryc brzucha!Dziewczyny a Wasze rodzinki już wiedzą ? nie mówię tylko o rodzicach, ale i o dalszej. Czy na razie dalej trzymacie w tajemnicy ?
Emsi*
Fanka BB :)
Hej jak dobrze, ze piszecie o spłaszczeniu brzucha ... u mnie dokładnie to samo aż zaczęłam się zastanawiać ... ale faktycznie ma to teraz sens [emoji4]
Super, ze jesteście [emoji8]
Ja wizytę mam w środę.
Wszystkim wizytującym jutro POWODZENIA! [emoji6]
A ja do pracy ... :/ za tydzień maraton weekendowy sb dwa latka chrześniaka a nd Komunia i w pn do pracy ... och ciężko będzie.
@Bezkonserwantow pierwszy zestaw fajniutki [emoji6]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Super, ze jesteście [emoji8]
Ja wizytę mam w środę.
Wszystkim wizytującym jutro POWODZENIA! [emoji6]
A ja do pracy ... :/ za tydzień maraton weekendowy sb dwa latka chrześniaka a nd Komunia i w pn do pracy ... och ciężko będzie.
@Bezkonserwantow pierwszy zestaw fajniutki [emoji6]
sylwkaq90
Jaaa jutro wizytuje
Tak mi przykro z powodu Asi
@Bezkonserwantow a mi się właśnie podoba ta sukienka, śliczna. A druga kreacja to tak jak mówisz, jakaś "długa" się wydaje, jakoś coś w niej mi nie pasuje.
@Mycha07 mnie też już ostatnio tak nie rwalo przy kichnieciu
Dziewczyny przy rozpoczęciu 16tc mdłości zelzaly. Brak wymiotów rano
Tak mi przykro z powodu Asi
@Bezkonserwantow a mi się właśnie podoba ta sukienka, śliczna. A druga kreacja to tak jak mówisz, jakaś "długa" się wydaje, jakoś coś w niej mi nie pasuje.
@Mycha07 mnie też już ostatnio tak nie rwalo przy kichnieciu
Dziewczyny przy rozpoczęciu 16tc mdłości zelzaly. Brak wymiotów rano
Cześć!
Wiecie co ja odwaliłam? Byłam zaspana i luteine dopochwowa połknęłam [emoji15] chyba nic nie będzie... przeszukałam już internet. Zaraz napisze do koleżanki lekarza.
Jak można tak się pomylić???? [emoji36][emoji36]
Wiecie co ja odwaliłam? Byłam zaspana i luteine dopochwowa połknęłam [emoji15] chyba nic nie będzie... przeszukałam już internet. Zaraz napisze do koleżanki lekarza.
Jak można tak się pomylić???? [emoji36][emoji36]
Myszka90
Dzień dobry w ten słoneczny poranek
U mnie weekend bardzo miły, wypoczywalismy z Mezem nad wodą i u Rodziców
U mnie wie już cała Rodzina. Wszyscy co powinni wiedzieć Ostatni dowiedzieli się tydzień temu. A teraz to już kogo się spotka to nie da się ukryć, brzuszek juz mi się ładnie zaokrąglił
Bezkonserwantow obie kreacje bardzo ładne, choć ta druga w moim guście i stad bardziej mi się podoba
Mnie czasem coś zakluje, coś ciągnie ale to raczej chwilkę trwa. Choć w piątek i sobotę strasznie mnie klulo z tyłu w lewym boku, ale minęło.
Miłego dnia j udanych wizyt
U mnie weekend bardzo miły, wypoczywalismy z Mezem nad wodą i u Rodziców
U mnie wie już cała Rodzina. Wszyscy co powinni wiedzieć Ostatni dowiedzieli się tydzień temu. A teraz to już kogo się spotka to nie da się ukryć, brzuszek juz mi się ładnie zaokrąglił
Bezkonserwantow obie kreacje bardzo ładne, choć ta druga w moim guście i stad bardziej mi się podoba
Mnie czasem coś zakluje, coś ciągnie ale to raczej chwilkę trwa. Choć w piątek i sobotę strasznie mnie klulo z tyłu w lewym boku, ale minęło.
Miłego dnia j udanych wizyt
Karolka2106
pudrowaona5
Dobry; )kto dziś ma wizytę jak ja i o której? mam juz stresa miłego dnia
reklama
U mnie wszyscy wiedza. W tamtym tygodniu był u mnie w bliskiej rodzinie pogrzeb i pytali czy ja bede. No to dowiedzieli się, ze jestem ze skierowaniem do szpitala i nie przyjadę niestety.
Wszystkim wizytującym dziś dziewczynom zycze powodzenia i trzymam kciuki [emoji110]️[emoji110]️ Czekamy ba wieści
Wszystkim wizytującym dziś dziewczynom zycze powodzenia i trzymam kciuki [emoji110]️[emoji110]️ Czekamy ba wieści