Witajcie ja również mam wizytę jutro 16 tc może w końcu lekarz coś powie o płci, wczoraj z rana po przebudzeniu się kichnelam i dziewczyny uwierzcie mi ze taki ból miałam takiego niby skurczu w dole brzucha co prawda przeszło od razu ale cały weekend boję się czy mi się nic tam nie oderwalo i czy nie zaszkodzilam dzidzi. Zazwyczaj jak mam kichnac to się zginam i nic nie boli a z pozycji leżącej to tragedia ból straszny, czy któraś z was tak miała? Dobrze że jutro mam wizytę!
reklama
Ewka_85
Fanka BB :)
Mnie ta pierwsza właśnie sie bardziej podoba... taka oryginalna... ja czekam na sukienke na drugi dzień... jutro powinna być, zebym tylko weszła tylkiem [emoji6]Ładne kreacje chodź dla mnie ta pierwsza mało elegancka jak na ślub i wesele.
Dobry wieczór ja się dziś nameczylam opiekowałam się 1,5, chłopcem koleżanki pogoda do bani dziś zimno zimno; ( może lepiej dla nas ciężarnych; )
Jutro wizyta o 18 juz mam stresa
@Bezkonserwantow pierwsza kreacja bardzo delikatna, podoba mi się
@Annuss ja staram się kichać w zgięcie w łokciu, wtedy żadna pozycja nie jest mi straszna
@KotekPsotek zrób konieczne posiew!
Piękny dzień, takie niedziele kocham!
A co do poznania płci to poza zakupami nie mogę się doczekać wyboru imienia bo mój D. do tego czasu nie chce nawet o tym rozmawiać :/
@Annuss ja staram się kichać w zgięcie w łokciu, wtedy żadna pozycja nie jest mi straszna
@KotekPsotek zrób konieczne posiew!
Piękny dzień, takie niedziele kocham!
A co do poznania płci to poza zakupami nie mogę się doczekać wyboru imienia bo mój D. do tego czasu nie chce nawet o tym rozmawiać :/
Bezkonserwantow
Ta pierwsza kreacja powiem szczerze, ze na zdj dziwnie wyszła -Mam na nim strasznie długi tułów (nie mam długiego tułowia) i spódnica jest obszerniejsza. Na zdjęciu wyszła mało obszernie [emoji12]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Jutro wizyta o 11.45 [emoji1307][emoji1307][emoji1307]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ktoś wizytuje tez jutro?
Jutro wizyta o 11.45 [emoji1307][emoji1307][emoji1307]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ktoś wizytuje tez jutro?
Ostatnio edytowane przez moderatora:
@Bezkonserwantow obie kreacje ładne, ale dla mnie ta druga to bomba, przepięknie wygladasz
Ja tez jutro wizytuje, o 17:30
My dzis bylismy na zakupach przed kosciolem i M sobie kupil dwie pary spodni, a ja kiecki jak nie mialam tak nie mam. Tragedia w tych sklepach
@anka92 wlasnie ja tez dzis pisalam o tych kluciach, w nocy mnie obudzily dwa razy i przez caly dzien je co chwile odczuwam, ale juz troszke delikatniej. Pociesza mnie to ze nie jestem sama
Mnie przy kichaniu nic nie bolalo ani nie boli, nawet nie zwracam uwagi na to w jaki sposob kicham.
Aaaa co do wielkosci brzucha, tez mam wrazenie ze jakby mniejszy dzis jest
@Mabi, u nas z dalszej rodziny prawie nikt nie wie. Jedynie moja siostra cioteczna i brat cioteczny, bo akurat ostatnio sie z nimi widzielismy i sie pochwalismy. Bedziemy mieli dzieciaki z tego samego roku, wiec fajnie
Napisane na F3111 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja tez jutro wizytuje, o 17:30
My dzis bylismy na zakupach przed kosciolem i M sobie kupil dwie pary spodni, a ja kiecki jak nie mialam tak nie mam. Tragedia w tych sklepach
@anka92 wlasnie ja tez dzis pisalam o tych kluciach, w nocy mnie obudzily dwa razy i przez caly dzien je co chwile odczuwam, ale juz troszke delikatniej. Pociesza mnie to ze nie jestem sama
Mnie przy kichaniu nic nie bolalo ani nie boli, nawet nie zwracam uwagi na to w jaki sposob kicham.
Aaaa co do wielkosci brzucha, tez mam wrazenie ze jakby mniejszy dzis jest
@Mabi, u nas z dalszej rodziny prawie nikt nie wie. Jedynie moja siostra cioteczna i brat cioteczny, bo akurat ostatnio sie z nimi widzielismy i sie pochwalismy. Bedziemy mieli dzieciaki z tego samego roku, wiec fajnie
Napisane na F3111 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Karolka2106
Ojej to długoKarolka2106 mnie dziś również kluje i ciągnie brzuszek i te wzdęcia.... Ja się męczę z nimi od 3 tygodnia ciąży...
Może to wszystko jest normalne... w końcu to wszystko jakoś się rozciąga.