reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2017

Materiał jest całkiem przyjemny w dotyku, jedyna wada to brak możliwości ściągnięcia pokrowca.
Też kupiłam dzisiaj tą poduchę w Biedronce i jest zamek od zewnętrznej strony po środku, można zdjąć :D

@leonkaa
CZy któraś z Mam ma łozysko położone nisko ? Ja w pierwszej ciazy mialam wysoko, teraz sie trochę martwię, że już zostanie na tym miejscu. Chociaż ginekolog uspokaja, że 50% kobiet tak ma, pozniej łozysko zmienia połozenie i jest ok . :baffled:
U mnie na badaniu w 12 tyg też wyszło, że jest bardzo nisko. Teraz czekam na kolejną wizytę we wtorek :) Mam nadzieję, że przesunęło się w górę, chociaż lekarz uspokaja, że narazie nie ma się czym martwić tylko się oszczędzać.

reklama
Dziewczyny od kilku dni wydaje mi się ze nieraz czuję ruchy :) sama niewiem czy to nie za wcześnie.... Ale jak pamiętam z synem to wyglądało właśnie tak :)

hchy43r8h8l5x99d.png

Ja dzis caly dzien podniecona chode bo jutro o 11 wizyta. Ahhh zobacze swoje malenstwo i morze ujawni sie z płcią

Napisane na 5080X w aplikacji Forum BabyBoom
błagam może nie "morze"bo aż w oczy kuje; *
KotekPsotek czy bylo to tylko jednorazowo? Nie musi swiadczyc o infekcji, chyba ze sie powtarza I czujesz bol przy sikaniu? A noga moze bolala od braku magnezu?

Antonia pewnie ze nie ma co bagatelizowac bo mi sie zrobilo na 2cm I czop wypadl miesiac przed ;) ale jak lekarz mowi ze ok to chyba ok ;)

Mi sie filmik nie otwiera :/

Ja sie boje jak to ogarne po porodzie, bedzie mega ciezko :( bede musiala dzieci odstawiac do szkoly na 9, rano wstac, wszystkich wyszykowac.... a jeszcze sezon jesienny , wiec z pogoda roznie bedzie , jestem przerazona na sama mysl. Nie wiem jak to ogarnac :/
A rodzinka nie pomoże mąż? Sąsiadki które mają dzieci?

Spałam 3h ale mnie zmoglo

Pudrowaona5 rodziny tu nie mam zadnej, nie mieszkam w Polsce, maz ciagle w pracy, ma takie zmiany czesto, ze caly dzien go nie ma, pracuje min 10h dziennie. Mieszkam w domku, sasiedzi na okolo to starsi ludzie I maja swoje zycie, zreszta nie zabardzo ich znam... Zreszta nie lubie strasznie prosic o pomoc! Tylko w kryzysowych sytuacjach, dzwonie po znajomych. Gdzie im tez nie jest latwo, kazdy po kilka dzieci, praca, kazdy kombinuje jak moze, zeby to wszystko pogodzic I naprawde nie jest latwo.

Fajne pazurki, ja ze wzgledu na prace mam sciete do zera I zadnego malowania :/

reklama
Dziewczyny skad wy tyle czasu wolnego macie? Zazdroszcze normalnie! Nie pamietam juz kiedy chodzilam po sklepach w formie relaxu! Zazwyczaj szybkie zakupy I trzeba wracac do domu, bo maz do pracy a z dzieckiem ktos musi siedziec. Dzis sciagneli gips, ale zanim sam zacznie chodzic to 4tygodnie! Ma chodzic z balkoniekiem! Czyli nadal nie puszcze go do szkoly :( Chyba juz do konca roku zostanie w domu :( a pozniej cale wakacje z dwojka w domu, masakra bedzie :/ a lato przewaznie deszczowe :/
O kwiatkach nie mam zielonego pojecia, nie interesowalam sie nigdy w tym.temacie, zazwyczaj wszystkie ususzam na smierc [emoji23] lece spac bo jutro troche pracy mnie czeka ;)

Do góry