Ewka_85
Fanka BB :)
Jutrzenka ja chodzilam do przyszpitalnej... 10 lat temu była platna ale juz od kilku lat ponoć darmowa...mnie sie bardzo podobało...dzieki szkole chyba poród poszedł mi dobrze... nie wiem czy nadal Asia Fajdek prowadzi ale była bardzo dobra... pomagała mi przy skokach apetytu młodej... wiem ze w Osinach byly tez zajęcia dla ciężarnych...tylko nazwa tego klubu mi wyleciala z glowy.Ewka, Ja mieszkam w Zorach na jednym z osiedli , także i tak pewnie niedaleko mamy do siebie
Laydeek słyszałam dużo dobrych opinii o tym szpitalu w Katowicach:
Bezkonserwantów no ja własnie tez panikowałam, a to ponoć najgorsze co mozna zrobić podczas porodu, dlatego teraz zamierzam zapisać się do szkoły rodzenia i wiedziec jak oddychać, bo przy porodzie, ja w ogole nie oddychałam tak jak powinnam , bo się tyko darłam, a później dziecku spadało tętno.
Ewka, orientujesz się czy gdzies w okolicy jest jakas szkola rodzenia, darmowa, lub płatna, kiedys na szpitalu była, ale nie wiem czy dalej praktykują.
Co do wykupienia położnej to słyszałam, że poród staje sie dużo bardziej komfortowy, bo taka położna jest na każde Twoje zawołanie w Mysłowicach wykupienia kosztuje 600zł...
na Łubinowej w katowicach ta cena juz powala 1000zł--
Link o szkole w szpitalu...
Link do: Miejskie Zakłady Opieki Zdrowotnej w Żorach Sp. z o.o.
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Ostatnia edycja: