reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2017

Hej!

@Anusiak1507 co u Ciebie kochana? Jak się czujesz? Plamienia ustały?

Dziewczyny czy czujecie swoje jajniki? Ja od wczoraj czuję lewy. Jak źle się ułożę, to czuję kłucie delikatne. Nie wiem czy to normalne.

reklama
Cześć dziewczyny! :)

Ależ człowiek wstaje pełen optymizmu jak taka pogoda za oknem! :) :)

@89Katia szkoda, że sukienka okazała się niewypałem :( sama miałam na nią ochotę, ale dobrze, że poczekałam w takim razie na Twoją opinie.
Co do jajników to ja swoich nie czuję.

Ja już po śniadaniu i po prysznicu, zaraz się ogarniam dalej i lecę do mojego labo na badania. Trzymajcie kciuki, żeby w moczu nie było ketonów, bo wtedy będę musiała robić wcześniejsze obciążenie glukozą :p

Pięknego dnia!

Brygada wysłana do szkoły, zastanawiam się na co mam ochotę na śniadanie, chyba wygrywa omlet z szynką i pomidorkiem :) Potem Obi i zakup kwiatków na balkon i sadzenie w słoneczku i z kawką :) Tylko problem z wniesieniem worków 20 l z ziemią, no cóż, może nic mi nie będzie.

Co do jajników, to w niedziele pobolewał mnie prawy, ale przeszło po kilku godzinach i nie wróciło.

Hej!

@Anusiak1507 co u Ciebie kochana? Jak się czujesz? Plamienia ustały?

Dziewczyny czy czujecie swoje jajniki? Ja od wczoraj czuję lewy. Jak źle się ułożę, to czuję kłucie delikatne. Nie wiem czy to normalne.
Mam to samo... a jak kichne to mam wrażenie ze sie urwie

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Hej. Witam się w ten słoneczny dzionek

@Adrianna.em ja też zaraz do labo z moczem :)

hchy43r8h8l5x99d.png

Brygada wysłana do szkoły, zastanawiam się na co mam ochotę na śniadanie, chyba wygrywa omlet z szynką i pomidorkiem :) Potem Obi i zakup kwiatków na balkon i sadzenie w słoneczku i z kawką :) Tylko problem z wniesieniem worków 20 l z ziemią, no cóż, może nic mi nie będzie.

Co do jajników, to w niedziele pobolewał mnie prawy, ale przeszło po kilku godzinach i nie wróciło.
U mnie brygada jednoosobowa... ale szczerze mówiąc marze juz o wakacjach i dłuższym spaniu... u mnie królują pomidory malinowe... uzaleznilam sie [emoji5]

Cześć dziewczyny! :)

Ależ człowiek wstaje pełen optymizmu jak taka pogoda za oknem! :) :)

@89Katia szkoda, że sukienka okazała się niewypałem :( sama miałam na nią ochotę, ale dobrze, że poczekałam w takim razie na Twoją opinie.
Co do jajników to ja swoich nie czuję.

Ja już po śniadaniu i po prysznicu, zaraz się ogarniam dalej i lecę do mojego labo na badania. Trzymajcie kciuki, żeby w moczu nie było ketonów, bo wtedy będę musiała robić wcześniejsze obciążenie glukozą :p

Pięknego dnia!

Trzymam!

Hej, właśnie mi dokuczają. Wcześniej cały czas prawy, a teraz lewy od paru dni.

Właśnie nie kojarzę, aby w pierwszej ciąży był taki dyskomfort. Może w przyszłym tyg pójdę do jakiegoś lekarza, żeby to sprawdzić. Zobaczę jeszcze.

Jaki mily plan :) Ja ugotuję rosołek, posprzątam troszeczkę i po 14 idę po synka i na plac zabaw :)

Mam to samo... a jak kichne to mam wrażenie ze sie urwie

Przed kichnięciem staram się zgiąć w pół :) wtedy to nie boli. Czasami jak za szybko wstanę z łóżka to czuję takie rwanie, ale staram sie pamiętać, aby się tak nie wyrywać :p

Ja sie tez dzisiaj witam. Jem i spadam również do labo z moczem i pobrać krew, bo wizyta w poniedziałek, a badań jak nie ma tak nie ma [emoji12]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Trzymam!

Właśnie nie kojarzę, aby w pierwszej ciąży był taki dyskomfort. Może w przyszłym tyg pójdę do jakiegoś lekarza, żeby to sprawdzić. Zobaczę jeszcze.

Jaki mily plan :) Ja ugotuję rosołek, posprzątam troszeczkę i po 14 idę po synka i na plac zabaw :)

Przed kichnięciem staram się zgiąć w pół :) wtedy to nie boli. Czasami jak za szybko wstanę z łóżka to czuję takie rwanie, ale staram sie pamiętać, aby się tak nie wyrywać :p
Czyli nie jestem odosobniona z tymi jajnikami... tez juz skumałam żeby sie nie wyciągać przy kichaniu [emoji4]

Do góry