reklama
Ewka_85
Fanka BB :)
Dobrze wiedzieć.... ja juz po luteinie mam lekko obsypany dekolt i ramiona... ale powoli znika [emoji6]Katarynka a do jakiego lekarza chodzisz ?
Tylko uważajcie z tym opalaniem, bo w ciąży po opalaniu często robią się przebarwienia, żebyscie nie wpadły z deszczu pod rynne
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
A ja kupiłam sobie sukienke z happymum, tą którą pokazywała tu któraś z Was (przepraszam, ale nie pamiętam która ). Zobaczymy co przyjdzie...mam nadzieję, że będzie dobra...potrzebuję ją dopiero na 1 sierpnia, więc jeszcze trochę czasu, ale boję się, że wykupią mi
akpuroks
Ja też dzisiaj słaba. W dzień pospalam godzinę, teraz byłam 2 godziny na placu zabaw z córką i już leżę wykąpana i właściwie mogłabym usnąć[emoji39]Ale dziś był piękny dzień ja już od godziny siedzę wykapana, a mąż i syn dopiero wrócili z piaskownicy i prosto do łazienki do kąpieli [emoji14]
Przy takiej pogodzie żyć się chce
Dziś trochę pospacerował, dotlenilam się i już mnie muli do spania [emoji14] a nie ma jeszcze 20 [emoji14]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Napisane na Lenovo K10a40 w aplikacji Forum BabyBoom
Apropo nieudanych zakupów
Link do: Repostuj.pl :: sukienki-zakupy-w-internecie-upsik
Ewka_85
Ja ostatnio kupowalam z happymum... jesli wszystkie sa tak fajne w dotyku i dostosowane do całej ciazy to nic tylko polecac. Ja co prawda z drugiej reki ale jest w doskonałym stanie i lepszej nie miałam... klasaA ja kupiłam sobie sukienke z happymum, tą którą pokazywała tu któraś z Was (przepraszam, ale nie pamiętam która ). Zobaczymy co przyjdzie...mam nadzieję, że będzie dobra...potrzebuję ją dopiero na 1 sierpnia, więc jeszcze trochę czasu, ale boję się, że wykupią mi
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Bezkonserwantow
Apropo nieudanych zakupów
O mamuniu [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Antonia2016
O matko hahaApropo nieudanych zakupów
reklama