reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2017

@lena_89 ogarniasz temat pięknie, jakbyś już była moderatorem więc nie mam żadnych obiekcji :)

Złapała mnie zgaga, mam z tym ostatnio problem wieczorami, mam nadzieję, że minie to w miarę szybko bo już nie mam pomysłów jak sobie z tym radzić :/

Kciuki za wszystkie dziewczyny jutro wizytujące!!! [emoji110][emoji110][emoji110]
Na mnie działa mleko.

reklama
Czesc dziewczyny,
U mnie dzis aktywnie, bylismy odwiedzic mojego chrzesniaka i jego malego braciszka, ktory urodzil sie w marcu. Ale slodkie malenstwo, ja tez juz chce swoje na świecie... :D a chrzesniak w sierpniu bedzie mial 2 latka i jest takim anioleczkiem, ze Wam mówię :D
@lena_89 super, ze chce Ci sie odwalac robote z tabelkami, jestes kochana :*

Nadchodzacy tydzień bedzie bardzo owocny w wizyty, wszystkim zycze samych dobrych wieści i udanych wizyt :)

Tez jestem dzis padnięta, wlasnie ide sie ogarnac i spac :) dobrej nocki wszystkim :*

Napisane na F3111 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja w sobotę wizyta. Z jednej strony się stresuje A z drugiej nie mogę doczekać

hchy43r8h8l5x99d.png

Ile razy miałyście już USG ? bo naczytałam się o szkodliwości i teraz myśle :D
Ja już 4, w piątek będzie 5 raz...

@lena_89 oczywiście na tak [emoji4]

@itucha mi pomagało tylko zimne mleko, spróbuj

Dziewczyny kciuki za wizyty jutro !!! [emoji106][emoji106][emoji106]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@lena_89 u mnie chlopaczek i termin na 5listopada :) imię jeszcze nie wybrane, nie możemy się zdecydować.

Co do ilości USG miałam ich już 6 z czego 2 jednego dnia w szpitalu...

Z tą szkodliwościa usg to różne są opinie. Ale przecież jak trzeba to czasem się robi co dwa tygodnie. Jak leżałam w szpitalu to robili codziennie. Wiec chyba wiedzą co robią. Choć pewnie im mniej tym lepiej bo to na pewno maleństwo stresuje trochę.

Choć ja to bym mogła codziennie go podglądać :) ostatnio na USG dostaliśmy film :)

3jgx43r8ceekwbv1.png

Lena ja też jestem za :)
Ja miałam 4 usg. Myślę, że z tą szkodliwości to przesada, choć z drugiej strony wszystko w nadmiarze szkodzi :)

reklama
Ile razy miałyście już USG ? bo naczytałam się o szkodliwości i teraz myśle :D
Ja już 4, w piątek będzie 5 raz...
Ja miałam 2 te obowiązkowe ale z tej racji, że moja lekarka nie ma u siebie usg. Czasem jednak przydałoby się na wizycie jak się człowiek bardzo niepokoi.

Do góry