reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2017

reklama
Witam z rana [emoji5]
Trzymam mocno kciuki za dzisiejsze wizyty i czekamy na dobre wieści [emoji5]
Ja też się ostatnio budzę o 3 albo 4 rano i spać nie mogę masakra a zawsze byłam takim śpiochem [emoji5]
Dziewczynki jak to u Was jest z ruchami dzidzi czujecie juz? Mi się wydawało jakiś czas temu że chyba to to i czuje jak się maluch wierci ale od jakiegoś czasu cisza i tak się zaczynam zastanawiać czy to jednak wcale nie były ruchu czy coś złego się dzieje [emoji54] mam nadzieje ze maluszek ma się dobrze [emoji5]

xnw4s65gte9hv7ri.png

A ja dziś wyjeżdżam na spozniona majowke do full wypas hotelu. Całą rodzinką także chłopaki będą szaleć w aqua a ja na lezaczku relaks z książką :-) wizyta u gin w piątek a prenatalne w sobotę. Jak wyjdzie że jest córka jadę kupić piękne bodziaki z reserved z koronką, jedną szt tak żeby uczcić a mąż się założył z 9cio latkiem że jak będzie córka to zetnie się na pazdana haha. Mali chłopcy to mają pomysły :-) także być może będzie i fryzjer hihi
Trzymam kciuki za wizyty :-)

xnw40tc7sy506vxn.png

Witam się i ja! :)

Ja jak zawsze pobudka o 5:00 razem z M. Zjadłam śniadanie, zaraz idę się pomału ogarniać i lecę potem do diagnostyki na te testy pappa z krwi.

Dzisiaj w planach mam też atak na sklepy, bo za miesiąc bierzemy ślub a ja oczywiście nie mam jeszcze sukienki. To takie trudne... :p mam nadzieję, że uda mi się coś wybrać.

Trzymam kciuki za wszystkie wizyty!!! Czekam na zdjęcia bobasów :D

Miłego dnia! ;) ;)

Dziewczynki jak to u Was jest z ruchami dzidzi czujecie juz? Mi się wydawało jakiś czas temu że chyba to to i czuje jak się maluch wierci ale od jakiegoś czasu cisza i tak się zaczynam zastanawiać czy to jednak wcale nie były ruchu czy coś złego się dzieje [emoji54] mam nadzieje ze maluszek ma się dobrze [emoji5]

Ja wczoraj poczułam pierwszy raz coś takiego jakby dwukrotne musnięcie, ewidentnie coś innego niż do tej pory. Aż zrobiło mi się gorąco :-D Ale nie dam sobie ręki uciąć, że to ruchy, bo to moja pierwsza ciąża i jest dość wcześnie jeszcze.

Witam się i ja. Odprowadzilam synka do przedszkola i jem śniadanie. Budzę się taka głodna jakbym nie jadła od kilku dni. ;)
Trzymam kciuki za wizytujace. A mój synek wita się z Wami tak::cool2::growl::realmad:. Dodał to do wiadomości i za cholerę nie mogę ich usunąć :biggrin2:. Miłego dnia dziewczyny. Czekam na dobre wieści

witam :)
podziwiam Was za to wyprawianie mężów do pracy ;) mój odkąd sie urodził 1 syn wyprawia się sam. Jedynie jak wstanie pozno to mu pomagam i kanapki zrobię, ale to tak raz na kilka mies. ;p zwykle nawet nie wiem ze pojechał bo śpię.
Tez wstaję rano głodna jak wilk ;) własnie kombinuję co zrobić na śniadanie sobie i chłopakom :)

oar89n7312bz9t17.png

reklama
@Danielkowa ja zrobilam sobie bulke z salata pomidorem i szynka zaczelam gotowac jajko ale juz mi na nie minela ochota;-)

Ja tez wstaje rano tak glodna jakbym tydzien nie jadla;-) ale wczoraj nie jadlam kolacji. Tylko loda oreo kolo 17 kiedys bardziej mi smakowaly;-)

Do góry