reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2017

reklama
Witam z rana [emoji5]
Trzymam mocno kciuki za dzisiejsze wizyty i czekamy na dobre wieści [emoji5]
Ja też się ostatnio budzę o 3 albo 4 rano i spać nie mogę masakra a zawsze byłam takim śpiochem [emoji5]
Dziewczynki jak to u Was jest z ruchami dzidzi czujecie juz? Mi się wydawało jakiś czas temu że chyba to to i czuje jak się maluch wierci ale od jakiegoś czasu cisza i tak się zaczynam zastanawiać czy to jednak wcale nie były ruchu czy coś złego się dzieje [emoji54] mam nadzieje ze maluszek ma się dobrze [emoji5]

xnw4s65gte9hv7ri.png

A ja dziś wyjeżdżam na spozniona majowke do full wypas hotelu. Całą rodzinką także chłopaki będą szaleć w aqua a ja na lezaczku relaks z książką :-) wizyta u gin w piątek a prenatalne w sobotę. Jak wyjdzie że jest córka jadę kupić piękne bodziaki z reserved z koronką, jedną szt tak żeby uczcić a mąż się założył z 9cio latkiem że jak będzie córka to zetnie się na pazdana haha. Mali chłopcy to mają pomysły :-) także być może będzie i fryzjer hihi
Trzymam kciuki za wizyty :-)

xnw40tc7sy506vxn.png

Witam się i ja! :)

Ja jak zawsze pobudka o 5:00 razem z M. Zjadłam śniadanie, zaraz idę się pomału ogarniać i lecę potem do diagnostyki na te testy pappa z krwi.

Dzisiaj w planach mam też atak na sklepy, bo za miesiąc bierzemy ślub a ja oczywiście nie mam jeszcze sukienki. To takie trudne... :p mam nadzieję, że uda mi się coś wybrać.

Trzymam kciuki za wszystkie wizyty!!! Czekam na zdjęcia bobasów :D

Miłego dnia! ;) ;)

Dziewczynki jak to u Was jest z ruchami dzidzi czujecie juz? Mi się wydawało jakiś czas temu że chyba to to i czuje jak się maluch wierci ale od jakiegoś czasu cisza i tak się zaczynam zastanawiać czy to jednak wcale nie były ruchu czy coś złego się dzieje [emoji54] mam nadzieje ze maluszek ma się dobrze [emoji5]

Ja wczoraj poczułam pierwszy raz coś takiego jakby dwukrotne musnięcie, ewidentnie coś innego niż do tej pory. Aż zrobiło mi się gorąco :-D Ale nie dam sobie ręki uciąć, że to ruchy, bo to moja pierwsza ciąża i jest dość wcześnie jeszcze.

Witam się i ja. Odprowadzilam synka do przedszkola i jem śniadanie. Budzę się taka głodna jakbym nie jadła od kilku dni. ;)
Trzymam kciuki za wizytujace. A mój synek wita się z Wami tak::cool2::growl::realmad:. Dodał to do wiadomości i za cholerę nie mogę ich usunąć :biggrin2:. Miłego dnia dziewczyny. Czekam na dobre wieści

witam :)
podziwiam Was za to wyprawianie mężów do pracy ;) mój odkąd sie urodził 1 syn wyprawia się sam. Jedynie jak wstanie pozno to mu pomagam i kanapki zrobię, ale to tak raz na kilka mies. ;p zwykle nawet nie wiem ze pojechał bo śpię.
Tez wstaję rano głodna jak wilk ;) własnie kombinuję co zrobić na śniadanie sobie i chłopakom :)

oar89n7312bz9t17.png

reklama
@Danielkowa ja zrobilam sobie bulke z salata pomidorem i szynka zaczelam gotowac jajko ale juz mi na nie minela ochota;-)

Ja tez wstaje rano tak glodna jakbym tydzien nie jadla;-) ale wczoraj nie jadlam kolacji. Tylko loda oreo kolo 17 kiedys bardziej mi smakowaly;-)

Do góry