reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2017

Dziewczyny czy macie coś przeciwko zebym zgłosiła sie na jednego z moderatorów forum ?
Chciałabym uprzątnąć temat z terminami porodów kasując komentarze które juz wpisałam w tabelke, bo zrobił się tam bałagan, a tylko mając uprawnienia moderatora mogę to zrobić ;)
Jak nie odpowiadam Wam, to po wypełnieniu tabelki możemy zastąpić mnie kimś innym ;)
No i potrzeba kogoś jeszcze ;) bo prośba administratora rozeszła się bez echa :D

Sylwia to nie bede wpisywała ;)

reklama
Dziewczyny czy macie coś przeciwko zebym zgłosiła sie na jednego z moderatorów forum ?
Chciałabym uprzątnąć temat z terminami porodów kasując komentarze które juz wpisałam w tabelke, bo zrobił się tam bałagan, a tylko mając uprawnienia moderatora mogę to zrobić ;)
Jak nie odpowiadam Wam, to po wypełnieniu tabelki możemy zastąpić mnie kimś innym ;)
No i potrzeba kogoś jeszcze ;) bo prośba administratora rozeszła się bez echa :D

Jestem za!!!

jestem za

@lena_89 ogarniasz temat pięknie, jakbyś już była moderatorem więc nie mam żadnych obiekcji :)

Złapała mnie zgaga, mam z tym ostatnio problem wieczorami, mam nadzieję, że minie to w miarę szybko bo już nie mam pomysłów jak sobie z tym radzić :/

Kciuki za wszystkie dziewczyny jutro wizytujące!!! [emoji110][emoji110][emoji110]

Ja też jestem za!

@lena_89 jestem za ☺

mnie też możesz wpisać termin z OM 8.11 , a z usg 6.11 nie wiem jaka płeć ☺
mam córke Emilia 2012

trzymam kciuki za wszystkie dziewczyny jutro wizytujące

ja proponuję ituchnę
lena89 ale jeśli masz chęć to tylko się cieszyć
moim dzieciom robiłam inhalacje z tymianku, 5min. gotuję potem przecedzam wywar, no i gotowy do nebuta

reklama

Ja również uważam że to dobry pomysł!
Możesz mnie również dopisać do tabelki, termin wg USG mam 5.11 wg OM 8.11 płeć jeszcze nie znana ;)
Mam córkę Gabrysie z 2011r

Do góry