reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2017

Ja na początku ciągle latalam na usg... w sumie to co tydzień. ;)
Nie wiem czy wierzyć w to ze ma szkodliwy wpływ... może i tak być, chociaż jak czytałam póki co tego nie udowodniono.

reklama
ja odwiedzam moja ginekolog co 3-4 tygodnie i wtedy podgląda maleństwo, uważam że to piękne :) Na ostatnim taki mały 3 cm człowieczek, a tak wierzgał nogami i kopał zawzięcie głowice usg :) gdyby nie te wspomnienia z usg to jakoś tak w ogóle trudno mi by było uwierzyć, że jakiś mały człowiek we mnie rośnie, bo mam mało objawów, w porównaniu do poprzedniej ciaży.

Dzisiaj bez popołudniowej drzemki, a tu już po 1 w nocy a ja spać nie mogę :(

3jgx43r8ceekwbv1.png

Ja za to kolejną noc z rzędu budzę się 3:00-4:00 i już nie mogę spać. Mówią, żeby się wyspać na zapas a tu nie da rady, małe już mnie szkoli :-D Ale za to wczoraj już 0 mdłości rano, nie ma tego złego... :)

Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty!

ja odwiedzam moja ginekolog co 3-4 tygodnie i wtedy podgląda maleństwo, uważam że to piękne :) Na ostatnim taki mały 3 cm człowieczek, a tak wierzgał nogami i kopał zawzięcie głowice usg :) gdyby nie te wspomnienia z usg to jakoś tak w ogóle trudno mi by było uwierzyć, że jakiś mały człowiek we mnie rośnie, bo mam mało objawów, w porównaniu do poprzedniej ciaży.
Mam tak samo. W sumie głównym objawem jest brak okresu no i teraz trochę szybciej się męczę. Brzuszka nie widać, że waga stoi w miejscu. Ja dziś dzwonie umawiać wizytę

Napisane na 5080X w aplikacji Forum BabyBoom

Dzień dobry :)
Mąż właśnie wyprawiony do pracy a mnie słabo. Juz dawno tak nie miałam. Chyba wczesne wstawanie tak na mnie działa. Ale mąż juz wyszedł wiec ja dalej do łóżeczka i drzemka aż się wyspie. Pogoda nie zachwyca i zapowiada się deszczowy dzien.

Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty! Miłego dnia :)

3jgx43r8ceekwbv1.png

Dzień doberek! :)

Dziewczyny czy macie coś przeciwko zebym zgłosiła sie na jednego z moderatorów forum ?
Chciałabym uprzątnąć temat z terminami porodów kasując komentarze które juz wpisałam w tabelke, bo zrobił się tam bałagan, a tylko mając uprawnienia moderatora mogę to zrobić ;)
Jak nie odpowiadam Wam, to po wypełnieniu tabelki możemy zastąpić mnie kimś innym ;)
No i potrzeba kogoś jeszcze ;) bo prośba administratora rozeszła się bez echa :D

Sylwia to nie bede wpisywała ;)

Jestem bardzo, ale to bardzo za! :)

Powodzenia dziewczyny na dzisiejszych wizytach :) Czekamy na relacje i piękne zdjęcia Maluchów :)

Ja dziś jadędo laboratorium oddać siuśki i zbadać HIV, bo ostatnio lekarz zapomniał mi zlecić. Może wpadnę do ogromnego tesco obok i na spokojnie pooglądam/kupię rzeczy dla Maleństwa. Są tak fajne wyprzedaże i okazje, tylko trzeba poszukać :)

U mnie nawet słońce się przebija, ale to pewnie kwestia czasu, aż przyjdą chmury.

@Majeczka85 jak się czujesz? Jak migrena? Jest jakaś poprawa?

Miłego dnia wszystkim :)

Witam ;-) i o humorki pytam ;-)

Wstalam juz o 5 bo meza trzeba bylo wyprawic do pracy teraz mloda do przedszkola szykuje ale jakos bez porannego dramatu;-)

Mdlosci brak ;-) pewnie popoludniu uderza;-)
Zgaga jak co wieczor
Dzisaj mialam takie koszmary ze cala mokra sie budzilam ciekawe kiedy te sny sie skoncza

Trzymam kciuki za wizytujace;-)
Ja jutro na badania musze ppdjechac zeby na czwartek byly;-)

reklama
I ja się witam rankiem. Jedno dziecię wyprawiam do szkoły, drugie jeszcze śpi (zmiana popołudniowa).
Ja już nie zasnę, bo zaraz po 8 będę dzwonić czy są wyniki prenatalnych. Jakoś nawet się nie nastawiam, że mogłoby nie być po takim czasie. Będzie zdziwienie.
U nas leje buuu, ale to niby tylko rano ma padać. Zobaczymy!

Powodzenia dziewczyny na wizytach i nie stresujcie się!

Do góry