reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2017

@lena_89 ogarniasz temat pięknie, jakbyś już była moderatorem więc nie mam żadnych obiekcji :)

Złapała mnie zgaga, mam z tym ostatnio problem wieczorami, mam nadzieję, że minie to w miarę szybko bo już nie mam pomysłów jak sobie z tym radzić :/

Kciuki za wszystkie dziewczyny jutro wizytujące!!! [emoji110][emoji110][emoji110]
Na mnie działa mleko.

reklama
Czesc dziewczyny,
U mnie dzis aktywnie, bylismy odwiedzic mojego chrzesniaka i jego malego braciszka, ktory urodzil sie w marcu. Ale slodkie malenstwo, ja tez juz chce swoje na świecie... :D a chrzesniak w sierpniu bedzie mial 2 latka i jest takim anioleczkiem, ze Wam mówię :D
@lena_89 super, ze chce Ci sie odwalac robote z tabelkami, jestes kochana :*

Nadchodzacy tydzień bedzie bardzo owocny w wizyty, wszystkim zycze samych dobrych wieści i udanych wizyt :)

Tez jestem dzis padnięta, wlasnie ide sie ogarnac i spac :) dobrej nocki wszystkim :*

Napisane na F3111 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja w sobotę wizyta. Z jednej strony się stresuje A z drugiej nie mogę doczekać

hchy43r8h8l5x99d.png

Ile razy miałyście już USG ? bo naczytałam się o szkodliwości i teraz myśle :D
Ja już 4, w piątek będzie 5 raz...

@lena_89 oczywiście na tak [emoji4]

@itucha mi pomagało tylko zimne mleko, spróbuj

Dziewczyny kciuki za wizyty jutro !!! [emoji106][emoji106][emoji106]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@lena_89 u mnie chlopaczek i termin na 5listopada :) imię jeszcze nie wybrane, nie możemy się zdecydować.

Co do ilości USG miałam ich już 6 z czego 2 jednego dnia w szpitalu...

Z tą szkodliwościa usg to różne są opinie. Ale przecież jak trzeba to czasem się robi co dwa tygodnie. Jak leżałam w szpitalu to robili codziennie. Wiec chyba wiedzą co robią. Choć pewnie im mniej tym lepiej bo to na pewno maleństwo stresuje trochę.

Choć ja to bym mogła codziennie go podglądać :) ostatnio na USG dostaliśmy film :)

3jgx43r8ceekwbv1.png

Lena ja też jestem za :)
Ja miałam 4 usg. Myślę, że z tą szkodliwości to przesada, choć z drugiej strony wszystko w nadmiarze szkodzi :)

reklama
Ile razy miałyście już USG ? bo naczytałam się o szkodliwości i teraz myśle :D
Ja już 4, w piątek będzie 5 raz...
Ja miałam 2 te obowiązkowe ale z tej racji, że moja lekarka nie ma u siebie usg. Czasem jednak przydałoby się na wizycie jak się człowiek bardzo niepokoi.

Do góry