reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2017

Jak mi sie nic nie chce:-/

Brzuszek mi urosl;-) chyba znowu staniki bede musiala kupic bo juz mi sie zaczyna wszystko wylewac masakra jakas a niedawno kupowalam:-/

Ktos pisal o inhalacjiach jakis pomysl z czego je robic bo z majeranku i soli morskiej srednio pomagaja...

reklama
Sylwkaq Ciebie nie ma jeszcze w tabelce wiec podaj mi wszystkie dane ;)
Mabi Ty jesteś juz ;)
Lornetka napisz jeszcze lata urodzenia starszych dzieci ;)

Lena_89 to ja starszaków teraz nie podałam. W sumie kiedyś pisałam ale umknęły: Błażej 2005 i Oskar 2009

ja nie wiem.... bo się nie widzę w tej tabelce, która jest w terminach wizyt i porodów. Czy jest jeszcze jakaś inna ?

Sylwia jeszcze planowane imiona ;)
Mabi moze podawałaś póżniej i nie ma jeszcze w tabelce, ale mam zapisane w swojej tabelce na komputerze ;)

reklama
Sylwia jeszcze planowane imiona ;)
Mabi moze podawałaś póżniej i nie ma jeszcze w tabelce, ale mam zapisane w swojej tabelce na komputerze ;)
A z tym to problem.. Jeszcze nie wiem jak moja dzidzia będzie się nazywać :D może wpisz na razie Aleksander, Julian. A imię może być całkiem inne :D

Do góry