Karolka2106
Fanka BB :)
Dziewczyny zobaczcie jaka piękna pościel dla Maluszka ❤
Link do: Pościel konik na biegunach Marsielle Decor
Link do: Pościel konik na biegunach Marsielle Decor
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Oj nie dziwię się że ciężko było się powstrzymać bo jest przepiękneDobra dzisiaj też się poddalam i kupiłam pierwsze ubranko Ale jak zobaczylam to już się nie mogłam powstrzymać!
Tak mi przepowiedzial już lekarz do tej pory u żadnej z moich znajomych się nie pomylił, więc liczę na to że już tak zostanie!Oj nie dziwię się że ciężko było się powstrzymać bo jest przepiękne
Widzę że nastawienie na dziewczynkę?
To szybko poznał płeć, ale skoro ma taką wysoka skuteczność ciężko nie uwierzyć.Tak mi przepowiedzial już lekarz do tej pory u żadnej z moich znajomych się nie pomylił, więc liczę na to że już tak zostanie!
Zresztą poczułam już więź matki z córką [emoji14]
Cudo...Dobra dzisiaj też się poddalam i kupiłam pierwsze ubranko Ale jak zobaczylam to już się nie mogłam powstrzymać!
To takbardziej mi wyglada jak atak woreczka zolciowego... i bol promienisty na plecyDziewczyny ja dzisiaj przeszlam dwa ataki jakiejs kolki w lewym boku pod zebrami i cale plecy...Siedzialam i wylam z bolu. Oczywiscie do tego wymioty i biegunka. Teraz jest juz ok plecy bola ale nie tak jak wczesniej jak dostane jeszcze jedej kolki to jade na IP zastanawiam sie czy to nie jest przypadkiem od tego cukromoczu. Moze ktorws z Was znajdzie jakies informacje na ten temat bo ja szukam ale nic ciekawego nie znalazlam.
Z tego co pamietam to ktoras z Was ma mame pielegniarke moze noglaby sie zapytac czy takie ostre kolki sa powiazane z cukromoczem?
Ja też już się rozglądałam za spodniami ciążowymi, ale wszystkie moje jeansy, które noszę są mega obcisłe i jakoś nie mogę się przełamać i przestawić na luźniejsze nogawki... a nie widziałam takich z bardzo dopasowanymi nogawkami nigdzie
może gdzieś takie spotkałyście?
Póki co ratuję się legginsami albo rajtki+tunika.