reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2017

a ja w końcu zrobiłam gołąbki, wyszły rewelacyjne
jestem padnięta po urodzinach Tymka
najpierw 14dzieciaków w domu, potem druga ziana rodzina
dzieciom zrobilismy warsztat ceramiczny, lepiły z gliny mysze na kuli
po godzinie z rodzicami i bratem z dziewczyną zostałam bez M, bo postanowił jechać na impreze klasową po latach
nie wiem nawet o której wrócił, a miał się tylko pokazać
najważniejsze, że Tymuś zadowolony z urodzin i wszystko się udalo, tort był malinową chmurką, wyśmienity, te gołąbki też zrobiły furorę
oszczędzajmy się kochane, nie denerwujmy, bądźmy szczęśliwe
całuję

reklama
Dziewczyny ciagle mnie syfi! Zazwyczaj niemialam problemow z cera, a teraz masakra, przebarwienia, syfy na buzi, ramionach, plecach, nawet na skorze glowy we wlosach mam :( Gdzie ten blask, mocne wlosy, piekna cera co opisuja w goglach o ciezarnych?? Bo napewno nie u mnie, czuje sie okropnie!

Dziewczyny ciagle mnie syfi! Zazwyczaj niemialam problemow z cera, a teraz masakra, przebarwienia, syfy na buzi, ramionach, plecach, nawet na skorze glowy we wlosach mam :( Gdzie ten blask, mocne wlosy, piekna cera co opisuja w goglach o ciezarnych?? Bo napewno nie u mnie, czuje sie okropnie!
Też mam taki problem a przed ciążą miałam gładką cerę jedynie od czasu do czasu coś przed@ mi wyszło. Chyba trzeba przeczekać. Nie ma na to rady...

@89Katia szczęściara.... :laugh2: mi się trochę nie chce robić, ale mam takiego smaka że kto wie... może polecę do sklepu jednak i się wezmę :laugh2: ostatnio to nie ma przebacz, jak mam na coś ochotę to muszę to zjeść :oops: na śniadanie zamarzyły mi się naleśniki i były naleśniki :D

reklama
Ja znów na wykładach buuu.... Na szczęście jak na razie nie mam problemów z cerą, podobno ma się problemy ze skórą na dziewczynkę a pięknieje na chłopca, chociaż pewnie nie do końca to prawda :)

Napisane na E5603 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry