reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2017

a ja w końcu zrobiłam gołąbki, wyszły rewelacyjne
jestem padnięta po urodzinach Tymka
najpierw 14dzieciaków w domu, potem druga ziana rodzina
dzieciom zrobilismy warsztat ceramiczny, lepiły z gliny mysze na kuli
po godzinie z rodzicami i bratem z dziewczyną zostałam bez M, bo postanowił jechać na impreze klasową po latach
nie wiem nawet o której wrócił, a miał się tylko pokazać
najważniejsze, że Tymuś zadowolony z urodzin i wszystko się udalo, tort był malinową chmurką, wyśmienity, te gołąbki też zrobiły furorę
oszczędzajmy się kochane, nie denerwujmy, bądźmy szczęśliwe
całuję

reklama
Dziewczyny ciagle mnie syfi! Zazwyczaj niemialam problemow z cera, a teraz masakra, przebarwienia, syfy na buzi, ramionach, plecach, nawet na skorze glowy we wlosach mam :( Gdzie ten blask, mocne wlosy, piekna cera co opisuja w goglach o ciezarnych?? Bo napewno nie u mnie, czuje sie okropnie!

Dziewczyny ciagle mnie syfi! Zazwyczaj niemialam problemow z cera, a teraz masakra, przebarwienia, syfy na buzi, ramionach, plecach, nawet na skorze glowy we wlosach mam :( Gdzie ten blask, mocne wlosy, piekna cera co opisuja w goglach o ciezarnych?? Bo napewno nie u mnie, czuje sie okropnie!
Też mam taki problem a przed ciążą miałam gładką cerę jedynie od czasu do czasu coś przed@ mi wyszło. Chyba trzeba przeczekać. Nie ma na to rady...

@89Katia szczęściara.... :laugh2: mi się trochę nie chce robić, ale mam takiego smaka że kto wie... może polecę do sklepu jednak i się wezmę :laugh2: ostatnio to nie ma przebacz, jak mam na coś ochotę to muszę to zjeść :oops: na śniadanie zamarzyły mi się naleśniki i były naleśniki :D

reklama
Ja znów na wykładach buuu.... Na szczęście jak na razie nie mam problemów z cerą, podobno ma się problemy ze skórą na dziewczynkę a pięknieje na chłopca, chociaż pewnie nie do końca to prawda :)

Napisane na E5603 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry