reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2017

reklama
Hej!

Dziewczyny, a może te krwawienia to z powodu terminu kolejnego okresu? Liczyliście może dni?
Trzymam mocno kciuki, żeby wszystko było dobrze. I na pewno tak jest!!!![emoji110]️

Ja chodzę w leginsach, albo w sukienkach.

@estrelicia piękne ubranko [emoji4][emoji4]

Nie śpimy już z mężem. Syn jeszcze drzemie. Męża mam chorego i obawiam się, aby na mnie nie przeszło....

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Witam się i ja. Już po sniadanku ;)

hchy43r8h8l5x99d.png

Na początku nawet miesiąc różnicy między dziećmi to przepaść w rozwoju :)
Mam syna z lutego 2014 i rocznikowo między dziećmi będzie różnica 3 lat, ale miesiącami to już bliżej do różnicy 4 letniej :)

Najlepiej mieć dzieci z 1 połowy roku ;) ja mam syna z marca. Ale teraz bardzo chcialam, żeby różnica rocznikowo nie była większa niż 4 lata no i się udało na listopad hehe ;)

Później się wszystko wyrówna i nie będzie widać tak różnicy między dziećmi z początku A z końca roku

hchy43r8h8l5x99d.png

Hej. Ja jeszcze też lenie się w łóżku ale po mału będę wstawać. Mam ochote na naleśniki. :p Też już widziałam styczniowki i radość w sercu. Ale ten czas leci, już nie jesteśmy takie prawie ostatnie.
No i tez się cieszę bo w tamtym roku pamiętam że jak grudniowki się pojawily to niedługo potem poronilam a teraz juz ten etap i wygląda na to ze wszystko idzie dobrze.

reklama
Hej wszystkim[emoji5]my też na nogach od jakiegoś czasu. Właśnie robię kakao Lenusi i grzanki z dżemem i sama sie skuszę na nie, już wczoraj chyba z 4 lacxnie zjadłam heh. My niedługo do Kościoła a potem na obiad do mojej mamy i tak zleci niedziela. Judo idę robić wyniki i glukoze buuuuu:( najgorsze badanie jak dla mnie. Muszę zaopatrzyć się z cytrynę [emoji5][emoji5] miłego dnia![emoji5][emoji5]
No I bede musiala wypic kakao!

Do góry