reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2017

reklama
Hej!

Dziewczyny, a może te krwawienia to z powodu terminu kolejnego okresu? Liczyliście może dni?
Trzymam mocno kciuki, żeby wszystko było dobrze. I na pewno tak jest!!!![emoji110]️

Ja chodzę w leginsach, albo w sukienkach.

@estrelicia piękne ubranko [emoji4][emoji4]

Nie śpimy już z mężem. Syn jeszcze drzemie. Męża mam chorego i obawiam się, aby na mnie nie przeszło....

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Witam się i ja. Już po sniadanku ;)

hchy43r8h8l5x99d.png

Na początku nawet miesiąc różnicy między dziećmi to przepaść w rozwoju :)
Mam syna z lutego 2014 i rocznikowo między dziećmi będzie różnica 3 lat, ale miesiącami to już bliżej do różnicy 4 letniej :)

Najlepiej mieć dzieci z 1 połowy roku ;) ja mam syna z marca. Ale teraz bardzo chcialam, żeby różnica rocznikowo nie była większa niż 4 lata no i się udało na listopad hehe ;)

Później się wszystko wyrówna i nie będzie widać tak różnicy między dziećmi z początku A z końca roku

hchy43r8h8l5x99d.png

Hej. Ja jeszcze też lenie się w łóżku ale po mału będę wstawać. Mam ochote na naleśniki. :p Też już widziałam styczniowki i radość w sercu. Ale ten czas leci, już nie jesteśmy takie prawie ostatnie.
No i tez się cieszę bo w tamtym roku pamiętam że jak grudniowki się pojawily to niedługo potem poronilam a teraz juz ten etap i wygląda na to ze wszystko idzie dobrze.

reklama
Hej wszystkim[emoji5]my też na nogach od jakiegoś czasu. Właśnie robię kakao Lenusi i grzanki z dżemem i sama sie skuszę na nie, już wczoraj chyba z 4 lacxnie zjadłam heh. My niedługo do Kościoła a potem na obiad do mojej mamy i tak zleci niedziela. Judo idę robić wyniki i glukoze buuuuu:( najgorsze badanie jak dla mnie. Muszę zaopatrzyć się z cytrynę [emoji5][emoji5] miłego dnia![emoji5][emoji5]
No I bede musiala wypic kakao!

Do góry