reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2017

reklama
A u mnie niedobrze :-( w piątek w pracy zaczęłam krwawic, nie jakieś plamienia,tylko żywa krew :-( pojechałam do szpitala gdzie czekałam prawie 3 godz na usg i badanie, w międzyczasie krwawienie ustało. Serduszko bije, lekarz powiedział tylko ze mam w weekend odpoczywać w domu jak krwawienie lub ból brzucha się powtórzy to mam wrócić do szpitala a jak będzie ok to mam normalnie w poniedziałek iść do pracy. Oczywiście Nic mi nie dali bo tu nie podtrzymuje się ciąży :-(
Wszystko bedzie dobrze, ciaza sie sama podtrzyma :) Buziaki

A u mnie niedobrze :-( w piątek w pracy zaczęłam krwawic, nie jakieś plamienia,tylko żywa krew :-( pojechałam do szpitala gdzie czekałam prawie 3 godz na usg i badanie, w międzyczasie krwawienie ustało. Serduszko bije, lekarz powiedział tylko ze mam w weekend odpoczywać w domu jak krwawienie lub ból brzucha się powtórzy to mam wrócić do szpitala a jak będzie ok to mam normalnie w poniedziałek iść do pracy. Oczywiście Nic mi nie dali bo tu nie podtrzymuje się ciąży :-(

Trzymam kciuki żeby to nie było coś poważnego!

34bwyx8dp7yhbyyn.png

Bardzo ładne jeansy, ale ja chyba raczej przechodzę cała ciaze w leginsach. :p Wydaje mi sie ze są chyba jednak najwygodniejsze.
Normalne spodnie też już są przyciasnawe w pasie i muszę czasem lekko wciągać brzuch by je zapiac... nie spodziewałam się że tak szybko zobaczę różnicę, tymbardziej ze w większości pisza ze ciuchy zaczynają byc ciasne dopiero pod szary koniec 1 trymestru.

@Mycha07 oj to sobie ładnie pojesz :D

Adrianna.em dziś to 10+2 tc, wczoraj na usg dzidzia miała równo 3 cm

Dziewczyny dzięki za słowa otuchy, odpoczywam na ile jest to możliwe przy dwójce małych dzieci

reklama
Kochana u mnie też pojawiła się krew obawiam sie najgorszego niestety do lekarza pojadę w poniedziałek z rana w sumie był to jednorazowy incydent teraz mam tylko delikatnie brazowy sluz nic mnie nie boli a krew pojawiła się jak juz we wcześniejszym etapie ciazy po intensywnym sprzątaniu domu [emoji54] bardzo chciałabym żeby okazało się to jest przyczyna i nic złego nie stanie się mojemu maleństwo [emoji54]

xnw4s65gte9hv7ri.png

Do góry