reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2017

reklama
A u mnie niedobrze :-( w piątek w pracy zaczęłam krwawic, nie jakieś plamienia,tylko żywa krew :-( pojechałam do szpitala gdzie czekałam prawie 3 godz na usg i badanie, w międzyczasie krwawienie ustało. Serduszko bije, lekarz powiedział tylko ze mam w weekend odpoczywać w domu jak krwawienie lub ból brzucha się powtórzy to mam wrócić do szpitala a jak będzie ok to mam normalnie w poniedziałek iść do pracy. Oczywiście Nic mi nie dali bo tu nie podtrzymuje się ciąży :-(
Wszystko bedzie dobrze, ciaza sie sama podtrzyma :) Buziaki

A u mnie niedobrze :-( w piątek w pracy zaczęłam krwawic, nie jakieś plamienia,tylko żywa krew :-( pojechałam do szpitala gdzie czekałam prawie 3 godz na usg i badanie, w międzyczasie krwawienie ustało. Serduszko bije, lekarz powiedział tylko ze mam w weekend odpoczywać w domu jak krwawienie lub ból brzucha się powtórzy to mam wrócić do szpitala a jak będzie ok to mam normalnie w poniedziałek iść do pracy. Oczywiście Nic mi nie dali bo tu nie podtrzymuje się ciąży :-(

Trzymam kciuki żeby to nie było coś poważnego!

34bwyx8dp7yhbyyn.png

Bardzo ładne jeansy, ale ja chyba raczej przechodzę cała ciaze w leginsach. :p Wydaje mi sie ze są chyba jednak najwygodniejsze.
Normalne spodnie też już są przyciasnawe w pasie i muszę czasem lekko wciągać brzuch by je zapiac... nie spodziewałam się że tak szybko zobaczę różnicę, tymbardziej ze w większości pisza ze ciuchy zaczynają byc ciasne dopiero pod szary koniec 1 trymestru.

@Mycha07 oj to sobie ładnie pojesz :D

Adrianna.em dziś to 10+2 tc, wczoraj na usg dzidzia miała równo 3 cm

Dziewczyny dzięki za słowa otuchy, odpoczywam na ile jest to możliwe przy dwójce małych dzieci

reklama
Kochana u mnie też pojawiła się krew obawiam sie najgorszego niestety do lekarza pojadę w poniedziałek z rana w sumie był to jednorazowy incydent teraz mam tylko delikatnie brazowy sluz nic mnie nie boli a krew pojawiła się jak juz we wcześniejszym etapie ciazy po intensywnym sprzątaniu domu [emoji54] bardzo chciałabym żeby okazało się to jest przyczyna i nic złego nie stanie się mojemu maleństwo [emoji54]

xnw4s65gte9hv7ri.png

Do góry