reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2017

U mnie pierwszypkrod był tydzień przed terminem.... drugi poród był 2 dni po terminie a 3poród był w dniu terminiu
Ja się przebudzilam dzisiaj o 3 w nocy, wstałam do wc i było mi meega niedobrze ale nie próbowałam wymiotować. Jak się położyłam z powrotem to było lepiej. A rano jak zjadlam 2 kromki to znowu było mi niedobrze ale nic nie "polecialo". Czy tak wyglądają mdłości ciazowe? W pierwszej ciazy żadnych takich odczuć nie mialam

zem3tv73heitwzn6.png

uwo93e3k92cgh11g.png
Niestety to są mdłości. .. ja mam ciutke gorzej nie mogę nic zjeść wszystko zaraz zwymiotuje .... w dodatku z głodu jest mi bardziej niedobrze .... z panem klozetem się nie rostaje. ...już mam dosyć .... zaczęło się od zwykłych mdłości a po kilku dniach do wymiotow 6-7 razy dziennie nie ważne jaka pora dnia. .. zaraz idę do sklepu nakupuje różnych produktów i będę testować co bedziee mój organizm tolerować ... no no końcu coś muszę zjeść od 2 dni mam pusty żołądek

reklama
Ja mam wizytę dzisiaj wieczorem i z jednej strony denerwuje się, a z drugiej nie mogę się doczekać:) To będzie 5tc 4d i jestem ciekawa ile uda mi się zobaczyć. Co do l4, to obecnie już na nim jestem ze względu na pracę. Poszłam do rodzinnego i powiedziałam, że jestem prawdopodobnie w ciąży, ale musze czekać na wizytę u ginekologa, a że w mojej pracy panują uciążliwe warunki nawet dla zdrowych osób, to nie chce narażać niepotrzebnie siebie i dziecka.

Napisane na F3111 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja mam wizytę dzisiaj wieczorem i z jednej strony denerwuje się, a z drugiej nie mogę się doczekać:) To będzie 5tc 4d i jestem ciekawa ile uda mi się zobaczyć. Co do l4, to obecnie już na nim jestem ze względu na pracę. Poszłam do rodzinnego i powiedziałam, że jestem prawdopodobnie w ciąży, ale musze czekać na wizytę u ginekologa, a że w mojej pracy panują uciążliwe warunki nawet dla zdrowych osób, to nie chce narażać niepotrzebnie siebie i dziecka.

Napisane na F3111 w aplikacji Forum BabyBoom
To jest nas dzis juz dwie ;) ja naszczescie tylko do 14 czekam. A mam dzis 6+0 :)

m3sxskjo6qsoarci.png

Ja zauwazyłam ze mdli mnie najbardziej po wszelkim slodkim. Najlepiej toleruję kwasne Kawy zero niestety-na sama mysl mi niedobrze.
Czyli wszystkie smaki odwrotnie niz sprzed ciąży..

oar89n7312bz9t17.png

Ja tez dziewczyny nie daje rady juz z tymi Mdłościami.... macie jakieś patenty na to? Próbowałam te migdały- mimo, ze je bardzo lubię tak mi nie smakują, ze mam wrażenie, ze jest jeszcze gorzej...

f2w39n73te1rwg8n.png

reklama
Mimi2330 może już będzie serduszko, u mnie córką w ciąży już biło w 5+6tc a z synkiem już pulsowało w 5+3tc

Powodzenia wszystkim dziewczynom na wizytach, moja za dwa dni :-)

U mnie zobaczymy jak to będzie z L4 wszystko zależy jak sie będę czuć no i te żylaki, podobno w każdej kolejnej ciąży jest gorzej, muszę chyba już niedługo kupić rajstopy uciskowe. Mimo, że praca fizyczna, stojąca to w obydwu ciążach pracowałam do końca, teraz pewnie pójdę na zwolnienie trochę wcześniej
Duże masz żylaki? Mi w pierwszej ciąży wyszła żyła 12 lat temu. Od kostki do pachwiny. Druga ciąża tylko stan dobila. Jest jeden zylak żyły odpiszczelowej, poskrecany niedrozny i na wierzchu. Dwa lata temu mialam w nim zakrzep i bralam zastrzyki. Rozpuscil się. Jestem umowiona na operacje na styczeń. Teraz już bardziej estetycznie. Ale pewnie ta ciąża go dobije na maxa

xnw40tc7sy506vxn.png

Do góry