reklama
Majeczka85
Fanka BB :)
Dokladnie, ja stram się przesypiacMnie pomaga sen, lezenie :/
Dzien dobry dziewczyny,
Wlasnie próbuje wstaac.. Ja nie wiem jak ja to zrobilam, ze do tej godziny spałam, no ale sie wyspalam przynajmniej
Do tych dziewczyn co pracuja w przedszkolach, mnie gin mówił, zeby unikac dzieciaków w tym wieku, bo moga przenoscic te dziecięce choroby ktore dla nas nie są bezpieczne, wiec nie wachajcie sie brac l4, Wy jesteście najwazniejsze
Wczoraj wieczorem tez i mnie w koncu dopadły mdłości, nic nie moglam tknąć, wszystko mi śmierdziało, nawet skóra męża po prysznicu haha
Ale lekarz wczoraj powiedzial, ze mdłości, a nawet pojedyncze wymioty i ból piersi to bardzo dobre objawy, więc ciesze sie ze przyszly do mnie
Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom
Wlasnie próbuje wstaac.. Ja nie wiem jak ja to zrobilam, ze do tej godziny spałam, no ale sie wyspalam przynajmniej
Do tych dziewczyn co pracuja w przedszkolach, mnie gin mówił, zeby unikac dzieciaków w tym wieku, bo moga przenoscic te dziecięce choroby ktore dla nas nie są bezpieczne, wiec nie wachajcie sie brac l4, Wy jesteście najwazniejsze
Wczoraj wieczorem tez i mnie w koncu dopadły mdłości, nic nie moglam tknąć, wszystko mi śmierdziało, nawet skóra męża po prysznicu haha
Ale lekarz wczoraj powiedzial, ze mdłości, a nawet pojedyncze wymioty i ból piersi to bardzo dobre objawy, więc ciesze sie ze przyszly do mnie
Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom
bananka8686
no właśnie dziwne to ja nie zapomne to może też się zapytamHej! Ochłonęłam, odespałam całą stresową sytuację i jestem gotowa na piękne serce w poniedziałek Musi być dobrze!
Tak, bardzo nisko, trochę poniżej linii majtek. Zapomniałam o to zapytać moją gin. Wkurzające to jest
@Emsi* cieszę się Kochana, że wszystko dobrze!! A syn na pewno będzie super starszym bratem
Wczoraj zasnęłam przed 19 i spałam do teraz z przerwami na siusiu. Piersi bolą - dobry znak. Bo będzie dobrze
Dzisiaj ktoś się wizytuje?
a mi się śniło, że w podbrzusza właśnie poniżej linii majtek miałam dużego guza takiego bąbla i on sie ruszał tak takby ktoś od środka palcem przesuwał...
Dokladnie im wiecej dolegliwosci tym lepiej, bo teraz to hormony utrzymuja ciaze, zanim wykrztalci sie lozysko. Ja juz 3 sniadanie wcinam
Kochane te wszystkie ruchy, guzy, ponizej lini majtej to wasze flaki jelita pracuja pelna para tez czuje to pulsowanie, ale jak nie bylam w ciazy to tez je czulam, te miejsce moze jest teraz bardziej ukrwione, stad te pulsowanie krwi ?
Kochane te wszystkie ruchy, guzy, ponizej lini majtej to wasze flaki jelita pracuja pelna para tez czuje to pulsowanie, ale jak nie bylam w ciazy to tez je czulam, te miejsce moze jest teraz bardziej ukrwione, stad te pulsowanie krwi ?
Mimi2330
Mi strasznie wali serceDokladnie im wiecej dolegliwosci tym lepiej, bo teraz to hormony utrzymuja ciaze, zanim wykrztalci sie lozysko. Ja juz 3 sniadanie wcinam
Serce teraz bedzie musialo przepompowywac wiecej krwi, ale trzeba kontrokowac cisnienie krwi.Mi strasznie wali serce
Przytylyscie cos? Bo ja jestem przerazona 2kg na plusie a przeciez dziecko teraz jeszcze nic nie wazy [emoji33] skoncze jak slon [emoji23]
Klementinka
ja schudlam 2 kg ale to pewnie niedlugo minie i zacznie sie przybieranie
niestety
dlatego w DE jest zakaz. niebezpieczne sa cytomegalia, szkarlatyna i wiele innych na ktore nawet nie mozna sie zaszczepic.
pracowac musze jeszcze 30 lat wiec nadrobie czas teraz spedzony w domu
niestety
dlatego w DE jest zakaz. niebezpieczne sa cytomegalia, szkarlatyna i wiele innych na ktore nawet nie mozna sie zaszczepic.
pracowac musze jeszcze 30 lat wiec nadrobie czas teraz spedzony w domu
Borysiatko
Hej dziewczyny, podczytuje Was, ale u mnie nic sie nie dzieje wiec siedze cicho Juz w poniedzialek o 14.30 wizyta
Rozumiem, ze wiele z Was ma przyke przezycia, ale nie panikujcie, bo to tylko zle wplywa na Wasze brzuszki. Mozna chuchac i dmuchac a i tak bedzie co ma byc. U mnie ciaza przebiegala prawidlowo, a pod koniec 34 tyg przez przypadek trafilam do szpitala, a tam okazalo sie, ze musza zrobic cesarke. I gdyby nie przypadek to final bylby zupelnie inny. (U lekarza prywatnie bylam 3 dni wczesneij i wszytsko w porzadku bylo).
Duzi spokoju, cierpliwosci i pokory Wam zycze i wierze, ze świeta Bozego Narodzenia wszystkie spedzimy w wiekszym gronie
Rozumiem, ze wiele z Was ma przyke przezycia, ale nie panikujcie, bo to tylko zle wplywa na Wasze brzuszki. Mozna chuchac i dmuchac a i tak bedzie co ma byc. U mnie ciaza przebiegala prawidlowo, a pod koniec 34 tyg przez przypadek trafilam do szpitala, a tam okazalo sie, ze musza zrobic cesarke. I gdyby nie przypadek to final bylby zupelnie inny. (U lekarza prywatnie bylam 3 dni wczesneij i wszytsko w porzadku bylo).
Duzi spokoju, cierpliwosci i pokory Wam zycze i wierze, ze świeta Bozego Narodzenia wszystkie spedzimy w wiekszym gronie
reklama
afrodyta92
Ja jestem 3 kilo na minusie .... i niestety zapowiada się ze to jeszcze nie koniecSerce teraz bedzie musialo przepompowywac wiecej krwi, ale trzeba kontrokowac cisnienie krwi.
Przytylyscie cos? Bo ja jestem przerazona 2kg na plusie a przeciez dziecko teraz jeszcze nic nie wazy [emoji33] skoncze jak slon [emoji23]