reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2017

olej takie durne gadanie! najwazniejsze by dziecko zdrowe bylo!
nie ma się co nastawiac :)
ja mam 3 synow i teraz mogę mieć czwartego :) a niech sobie ludzie gadają ze 'polujemy' na córke ;)
dzieci nie kocha sie ze wzgledu na płeć tylko za to że są :)

oar89n7312bz9t17.png
Otoz to !!!![emoji8]

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Jak to? Poważnie będzie Cię sprawdzał? Pierwsze słyszę o takich praktykach :o I dlaczego do rodzinnego idziesz?
Taki tu maja zwyczaj ;) nie mieszkam w Polsce. Tutaj ciezarne chodza na kontrole do rodzinnego, ktory mieszy cisnienie I pyta jak sie czujesz. Nie ma tu ginekologow jak w Polsce;) Nikt nie zaglada Ci miedzy nogi a usg jest tylko w 13tc I 32tc. W 13 dla potwierdzenia ciazy a w 32 sprawdzaja juz dokladnie, mierza itd... Szkoda ze jeszcze musze tyle czekac zeby zobaczyc maluszka :/

Taki tu maja zwyczaj ;) nie mieszkam w Polsce. Tutaj ciezarne chodza na kontrole do rodzinnego, ktory mieszy cisnienie I pyta jak sie czujesz. Nie ma tu ginekologow jak w Polsce;) Nikt nie zaglada Ci miedzy nogi a usg jest tylko w 13tc I 32tc. W 13 dla potwierdzenia ciazy a w 32 sprawdzaja juz dokladnie, mierza itd... Szkoda ze jeszcze musze tyle czekac zeby zobaczyc maluszka :/
Mycha07 to gdzie mają takie dziwne zwyczaje? Bo aż mnie ciekawość zaczęła zżerac [emoji14]

p19uskjojbeqaxq5.png

reklama
Tez mam cykle 28 dniowe a w tym co zaskoczylam owulacje miałam 16 dnia ;) więc żebyście znowu córci nie ustrzelili;) przynajmniej same królewny w domu :)
Ja mniej wiecej wiem kiedy owulacja bo mnie mocno jakniki ciagna. I zwykle jest to polowa cyklu. Tym razem dziwnie bolaly w sobote a dzialalismy w poniedzialek w nocy na 14 dzien ...sluz najbardziej plodny...eh co ma byc to bedzie. Piekna trzecia corka [emoji4]

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry