reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2017

Sylwik ja tez pracuje w przedszkolu i u nas jest zakaz pracy ze wzgledu na choroby dzieciece. Jeszcze oficjalnie zakazu nie mam ale dwie poprzednie ciaze bylam w domu.
Danielkowa dokladnie jak piszesz, plec nie jest wazna kiedy dziecko sie rodzi. Mam dwoch chlopcow i nie wyobrazam sobie inaczej mimo ze tez bylo duzo gadania o dziewczynce. Teraz znowu ludzie gadaja ze przydalaby sie dziewczynka a mi to obojetne.

Napisane na ZTE Blade L6 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Najważniejsze oby maleństwo było zdrowe i szczęśliwie się urodziło

hchy43r8h8l5x99d.png

Mycha07 ja też mieszkam w Irlandii. Tylko ja drugie usg miałam w poprzednich ciążach ok 21-22 tyg odpowiednik polskiego usg połówkowego.
Super Iza a gdzie mieszkasz? [emoji1] jesli ciaza przebiega prawidlowo to niestety sa tylko 2usg ale zazwyczaj mialam wiecej ale to juz pod koniec ciazy, bo baby za male niby a syn 3,5kg wyszedl [emoji23]
Sylwik ja tez pracuje w przedszkolu i u nas jest zakaz pracy ze wzgledu na choroby dzieciece. Jeszcze oficjalnie zakazu nie mam ale dwie poprzednie ciaze bylam w domu.
Danielkowa dokladnie jak piszesz, plec nie jest wazna kiedy dziecko sie rodzi. Mam dwoch chlopcow i nie wyobrazam sobie inaczej mimo ze tez bylo duzo gadania o dziewczynce. Teraz znowu ludzie gadaja ze przydalaby sie dziewczynka a mi to obojetne.

Napisane na ZTE Blade L6 w aplikacji Forum BabyBoom

Taki tu maja zwyczaj ;) nie mieszkam w Polsce. Tutaj ciezarne chodza na kontrole do rodzinnego, ktory mieszy cisnienie I pyta jak sie czujesz. Nie ma tu ginekologow jak w Polsce;) Nikt nie zaglada Ci miedzy nogi a usg jest tylko w 13tc I 32tc. W 13 dla potwierdzenia ciazy a w 32 sprawdzaja juz dokladnie, mierza itd... Szkoda ze jeszcze musze tyle czekac zeby zobaczyc maluszka :/

Mycha07 mieszkam w Ashbourne 25 km od Dublina a Ty? Ja w pierwszej ciąży miałam jeszcze usg w 34tc że wzgledu na nisko położone łożysko.
Dzisiaj zapisałam się na wizytę do ginekologa na sobotę także proszę o trzymanie kciuków :-)

Mycha07 mieszkam w Ashbourne 25 km od Dublina a Ty? Ja w pierwszej ciąży miałam jeszcze usg w 34tc że wzgledu na nisko położone łożysko.
Dzisiaj zapisałam się na wizytę do ginekologa na sobotę także proszę o trzymanie kciuków :-)
Ja jestem po drugiej stronie Clare ;) idziesz prywatnie? Ja narazie musze zacisnac pasa. Moze teraz cos sie zmienilo I jest wiecej wizyt niz 6lat temu ? Bo o polowkowym nie slyszalam.

Ja mniej wiecej wiem kiedy owulacja bo mnie mocno jakniki ciagna. I zwykle jest to polowa cyklu. Tym razem dziwnie bolaly w sobote a dzialalismy w poniedzialek w nocy na 14 dzien ...sluz najbardziej plodny...eh co ma byc to bedzie. Piekna trzecia corka [emoji4]

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Najwyżej się wymienimy jeśli będzie u mnie syn hihi żartuje;)

xnw40tc7sy506vxn.png

reklama
Dziewczyny czy Wam sie tez tak nie chce jak mi... ? Mam takiegoenia od 4 dni ze nic nie robie tylko leze tak jak robota hehe... a w weekend jeszcze na uczelnie buuu na szczescie ostnie 3 miesiae..chyba ze strachu przed pierwsza wizyta u gin mam takiego lenia

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry