reklama
Kejt87 może to nerw jest uciskany i dlatego tak Cię boli?
A u mnie się zaczyna, odchodzą mi wody, nie chlusnęły ale pomału na wkładce jest ich coraz więcej. Skurcze narazie lekkie. Spakowana, wykąpana i jeszcze trochę czekamy
Trzymajcie kciuki, bo to nasz pierwszy poród i okropnie się boję...
A u mnie się zaczyna, odchodzą mi wody, nie chlusnęły ale pomału na wkładce jest ich coraz więcej. Skurcze narazie lekkie. Spakowana, wykąpana i jeszcze trochę czekamy
też zaczęłam podejrzewać nerw... nic innego mi do głowy też nie przychodzi, trzeba przeczekać, po porodzie przejdzieKejt87 może to nerw jest uciskany i dlatego tak Cię boli?
Annka_167 trzymam kciuki za Was mocno!!! Dasz radę i wszystko będzie dobrze!!! Jak najszybszego porodu Ci życzę
Aniu jak tam po nocy?Kejt87 może to nerw jest uciskany i dlatego tak Cię boli?
Paulinaa25
Fanka BB :)
Powodzenia kochana! Trzymam mocno kciuki. Nie jest powiedziane..mi z pierwszym synkiem mowili, że mam zaledwie 2cm rozwarcia i będę rodzic niewiadomo ile, a za pół godz miałam już 6 cm.
Trzymaj się!
Ja jadę na KG i po skierowanie do szpitala
Trzymaj się!
Ja jadę na KG i po skierowanie do szpitala
Cześć dziewczyny. Osobiście za wszystkie razem i z osobna trzymam kciuki. My dzisiaj wychodzimy do domku wiec będę miała więcej czasu na nadrobienie czytania. Synek jest słodki, ładnie ssie pierś i robi duuuuzo ooo kup poza tym czujemy się bardzo dobrze. Buziaki dla wszystkich
Anka trzymamy kciuki!! Masz super podejscie wiec trzymaj tak dalej!! pozytywne nastawienie jest najwazniejsze!!
Poza tym gratuluje wszystkim swiezym mamusiom!ile bym dala zeby juz swoja Emilke trzymac w ramionach
Ciekawa jestem czy ja nie przegapie odejscia wod plodowych
Ja mam od dluzszego czasu wzmozone uplawy ale moja gin mi mowi ze tego sie nie da przegapic. To tak jakbym sie posikala a ja z kolei czytalam (oczywiscie na neciee) ze moga saczyc sie po troszku a caly czas wiec niektore to przegapily... co powiecie o swoich przezyciach?
Poza tym gratuluje wszystkim swiezym mamusiom!ile bym dala zeby juz swoja Emilke trzymac w ramionach
Ciekawa jestem czy ja nie przegapie odejscia wod plodowych
Ja mam od dluzszego czasu wzmozone uplawy ale moja gin mi mowi ze tego sie nie da przegapic. To tak jakbym sie posikala a ja z kolei czytalam (oczywiscie na neciee) ze moga saczyc sie po troszku a caly czas wiec niektore to przegapily... co powiecie o swoich przezyciach?
reklama
karolyn1987
Fanka BB :)
Kejt87 może to nerw jest uciskany i dlatego tak Cię boli?
trzymam kciuki ! nic się nie bój - każda z nas to przechodziła lub będzie przechodzic