reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2017

reklama
Kejt87 może to nerw jest uciskany i dlatego tak Cię boli?
A u mnie się zaczyna, odchodzą mi wody, nie chlusnęły ale pomału na wkładce jest ich coraz więcej. Skurcze narazie lekkie. Spakowana, wykąpana i jeszcze trochę czekamy :D
Trzymajcie kciuki, bo to nasz pierwszy poród i okropnie się boję...

Annka_167 Oho, ciekawa noc Cię czeka. I to się nazywa podejście, uśmiechnięta i zadowolona do porodu. Wszystko będzie dobrze, dasz radę. Trzymam kciuki :)

A u mnie się zaczyna, odchodzą mi wody, nie chlusnęły ale pomału na wkładce jest ich coraz więcej. Skurcze narazie lekkie. Spakowana, wykąpana i jeszcze trochę czekamy :D
też zaczęłam podejrzewać nerw... nic innego mi do głowy też nie przychodzi, trzeba przeczekać, po porodzie przejdzie
Annka_167 trzymam kciuki za Was mocno!!! Dasz radę i wszystko będzie dobrze!!! Jak najszybszego porodu Ci życzę

Aniu jak tam po nocy?

Powodzenia kochana! Trzymam mocno kciuki. Nie jest powiedziane..mi z pierwszym synkiem mowili, że mam zaledwie 2cm rozwarcia i będę rodzic niewiadomo ile, a za pół godz miałam już 6 cm.
Trzymaj się!

Ja jadę na KG i po skierowanie do szpitala

Cześć dziewczyny. Osobiście za wszystkie razem i z osobna trzymam kciuki. My dzisiaj wychodzimy do domku wiec będę miała więcej czasu na nadrobienie czytania. Synek jest słodki, ładnie ssie pierś i robi duuuuzo ooo kup :sorry: poza tym czujemy się bardzo dobrze. Buziaki dla wszystkich :wink:

Anka trzymamy kciuki!! Masz super podejscie wiec trzymaj tak dalej!!:laugh2: pozytywne nastawienie jest najwazniejsze!!
Poza tym gratuluje wszystkim swiezym mamusiom!ile bym dala zeby juz swoja Emilke trzymac w ramionach:rolleyes2::tak:
Ciekawa jestem czy ja nie przegapie odejscia wod plodowych:oo2:
Ja mam od dluzszego czasu wzmozone uplawy ale moja gin mi mowi ze tego sie nie da przegapic. To tak jakbym sie posikala:shocked2: a ja z kolei czytalam (oczywiscie na neciee:rolleyes:) ze moga saczyc sie po troszku a caly czas wiec niektore to przegapily... co powiecie o swoich przezyciach?

reklama

trzymam kciuki ! nic się nie bój - każda z nas to przechodziła lub będzie przechodzic :D

Do góry