To faktycznie jeśli samo nie ruszy to w przyszłym tygodniu lepiej jak będziesz na oddziale Ale życzę żeby samo szybciej się zaczęłoja już jestem po każdym możliwym terminie wg OM miałam na 2.11, według pierwszego USG na 5.11, a drugiego USG na wczoraj - ale najbardziej trzymaliśmy się tego terminu 5.11, także można powiedzieć, że dzisiaj mam 40t + 3d.
reklama
Paulinaa25
Fanka BB :)
Dzięki :* mam nadzieję, ze coś ruszy bo już nie mogę się doczekać! Wolałabym urodzić przed poniedziałkiem: )To faktycznie jeśli samo nie ruszy to w przyszłym tygodniu lepiej jak będziesz na oddziale Ale życzę żeby samo szybciej się zaczęło
karolyn1987
już na spacerku? Zazdroszczę, nam lekarka powiedziała, ze ze względu na porę roku po 2 tygodniach możemy zacząć werandowanie, a po 3 spacer. Werandowanie zaczynamy w piątek. Tez byliśmy wczoraj na wizycie, mała wazy 3270, wiec 30 g i będzie waga urodzeniowa. Jak dostałam kalendarz szczepień to się przeraziłam, strasznie dużo tego. Karolyn a Wy już chodzicie? Izabella i Karolyn Wasze maluchy patrzą już na Was? Tak się zastanawiam kiedy dziecko zaczyna, nie pamietam kompletnie, a nasz maluch to taki niezbyt skory jest do patrzenia na nas. Śpi je i robi kupę
no my wychodziliśmy ale teraz starszak zachorował i pogoda słaba to siedzimy w domu. My mamy podwójny wózek więc fajnie się sprawdza. CO do patrzenia to coś tam patrzy ale nie sadze żeby to było jakieś zamierzone
karolyn1987
My wróciliśmy ze szpitala. Robili mi zapis KTG,Usg - wszystko super. W pt mam zgłosić się raz jeszcze i jeżeli nie urodzę to 13.11 w pon na wywołanie. Mam jednak nadzieję, ze do tej pory będzie już po wszystkim
a gdzie będziesz rodzić?
karolyn1987
mój się urodził teoretycznie 2 tyg przed terminem ale z usg bo ja okresu nie zdążyłam mieć po pierwszym porodzie więc równie dobrze mógł być donoszony także ja szczepień nie będę przesuwać
Paulinaa25
a gdzie będziesz rodzić?
w Żeromksim. Pierwszego synka tam rodziłam + moja ginekolożka tam pracuje, więc już nie kombinowałam
karolyn1987
w Żeromksim. Pierwszego synka tam rodziłam + moja ginekolożka tam pracuje, więc już nie kombinowałam
też miałam tam rodzić ale bliskość Rydygiera zdecydowała i powiem ci że to był strzał w 10ke bo przy 16 miesieczniaku każda minuta się liczy
Paulinaa25
ja też mam bliżej do Rydygiera. Do żeromskiego muszę liczyć z 15 min nocą, 25 w ciągu dnia. Rydygier połowę krócej i jestem, no ale już się nie chcę nakręcać, że nie zdążę czy coś w tym styluteż miałam tam rodzić ale bliskość Rydygiera zdecydowała i powiem ci że to był strzał w 10ke bo przy 16 miesieczniaku każda minuta się liczy
Dzisiaj była u nas moja mama i nawet proponowała, że zabierze na noc naszego starszaka tak "na wszelki wypadek" bo coś czuje że to może być dziś w nocy , ale takich wszelkich wypadków mogą być jeszcze cztery noce (aż do poniedziałkowego wywołania), także mały został z nami.
Paulinaa25
Dziewczyny czy to możliwe, żeby brzuch przed porodem uniósł się? wczoraj wydaje mi się, że miałam wiele niżej. Nawet mama z mężem zwrócili na to uwagę..
reklama
Wiesz co, nie słyszałam, ale ciekawe Może Maleństwo tak się obróciło?Dziewczyny czy to możliwe, żeby brzuch przed porodem uniósł się? wczoraj wydaje mi się, że miałam wiele niżej. Nawet mama z mężem zwrócili na to uwagę..