reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2017

reklama
cześć [emoji5]

u nas już 25 stopni ale ma być burza

moja Emilka jest z 24 września, ciekawe kiedy maleństwo sie urodzi ale napewno do terminu nie dotrwam [emoji5] troche dużo ubierania będzie na zima ale za to wiosna i lato to dzidzia będzie siedzieć tak jak @Annuss pisze

ja też czekam do usg połówkowego na potwierdzenie płci teraz jest siusiak ciekawe czy sie potwierdzi [emoji5]

co do malowania pokoju to aktualnie jesteśmy przed remontem , poszliśmy z córką do sklepu po farbe do jej pokoju mój wybór zielona trawka a Emilka na to że ona nie chce zielonego pokoju bo od zielonego ją głowa boli staneło na jasnym pudrowanym różu . Ale dla chłopaka zrobiłabym zieloną trawke albo niebieski [emoji5]

Emilki to łobuzy których wszędzie pełno ( znam dwie w tym samym wieku )

miłego dnia [emoji5]

Ja jako Emilka [emoji4] ... zawsze byłam samodzielna, odpowiedzialna i raczej spokojna. Zatem imię to tylko imię a pamiętajcie, ze temperament dziecko dziedziczy po rodzinie [emoji6]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

@Annuss mój synek ma trzy zielone ściany i jedną żółtą, jakby była dziewczynka to bym malowała tak samo więc nie czekałam poprzednio na płeć :D

@Kasiaagaa ja mam wizytę w piątek i liczę, że moja intuicja mnie nie zawiedzie i pokaże się dziewuszka ;)

@leonkaa ja przed pierwszą ciążą chciałam konkretny znak i wszystko sobie obmyśliłam (zresztą wtedy chciałam właśnie listopad [emoji14] ) a potem po poronieniu stwierdziłam, że nie ma to znaczenia i tak mi się trafił fajny maj.a teraz na pocieszkę wymarzony listopad [emoji23]

@estrelicia to się teraz wyżyjesz za ten miesiąc [emoji23] mnie listopad nie przeraża, najcześniej do Bożego Narodzenia jest w miarę fajna pogoda, przynajmniej w mojej lokalizacji a potem więcej się przesiedzi w domu w oczekiwaniu na wiosnę ;)

@LayDeeK eeee tam, chłopaki są fajne a dużo zależy od wychowania przez rodziców więc mamy na to wszystko wpływ :)

@Mycha07 to ja nawet nie rozumiem zakładania czapek przy +10, sama ich wtedy nie noszę więc po co one dziecku [emoji33]

@Annuss ja mam salon wlasnie szaro biały i dodatki mam miętowe , ale tez szarość pięknie wyglada z musztardowym kolorem , synek ma pokój niebiesko - zielony - w białe pasy i białe meble i tez takie polaczenie jest fajne
@89Katia tez Kam synka z lutego a teaz córa ( tak mówią ze to pewne ;)) z listopada ;)
U nas wszyscy beda z miesiąca na l bo ja lipiec a maz tez listopad ;)
Ale sie lenie u mamy;) wczoraj grill , sernik z truskawkami - mimo ze unikam nabiału i cukru stwierdziłam ze jeden kawałek mi nie zaszkodzi a małe sie potem tak wiercilo ;) chyba jej smakowało;) dzis tez leniuchowanie ;) a co tam musze to musze ;)
Miłego dnia wszystkim ;)

Cześć Kobietki !
Mimo pogody jestem w wyśmienitym humorze ... dziś wraca mój mąż także mamy 2 tygodnie dla siebie. ;) Szykowanie jak przed pierwszą randką. ^^
Jesteście szczęściary, ze macie facetów na co dzień obok.
A to nasz alkohol na dzisiejszy wieczór (i mój zmoknięty pieseł)Zobacz załącznik 809212

Tez mam Maltanka .... słodziaki [emoji7]Moj dziś przyszedł z dworu z mordka i łapami calami w błocie [emoji33] ... Eh nie wiem czego i gdzie szukał. No i do mycia gościu a dwa dni temu był kąpany. A Ty masz suczkę czy psa ?

@Annuss ja mam salon wlasnie szaro biały i dodatki mam miętowe , ale tez szarość pięknie wyglada z musztardowym kolorem , synek ma pokój niebiesko - zielony - w białe pasy i białe meble i tez takie polaczenie jest fajne
@89Katia tez Kam synka z lutego a teaz córa ( tak mówią ze to pewne ;)) z listopada ;)
U nas wszyscy beda z miesiąca na l bo ja lipiec a maz tez listopad ;)
Ale sie lenie u mamy;) wczoraj grill , sernik z truskawkami - mimo ze unikam nabiału i cukru stwierdziłam ze jeden kawałek mi nie zaszkodzi a małe sie potem tak wiercilo ;) chyba jej smakowało;) dzis tez leniuchowanie ;) a co tam musze to musze ;)
Miłego dnia wszystkim ;)

Ja mam biało szara sypialnie z miętowymi dodatkami.
A teraz chciałabym królewnie zrobić biało szary pokoik z miętowo różowymi (akcenty brudnego różu) dodatkami ale nie mogę jeszcze do końca znaleźć inspiracji ...
Jest kilka super stron gdzie można fajne rzeczy zamówić jak: tinystar, lulajka, Zuzu design itp. Zatem jak tylko płeć się potwierdzi zacznę coś kompletować [emoji4]
A Ty masz jakieś ulubione sklepy/strony online ?

Jak się wprowdzałam do nowej chaty 3,5 roku temu to biało-szare kolory były nowością, mam piękne białe panele, których szukałam bardzo długo bo nigdzie nie można było ich znaleźć a teraz każde mieszkanie wygląda to tak samo więc u synka co prawda są białe meble bo tak mam umeblowaną całą chatę ale szarych czy miętowych dodatków nie robię bo już mi się to mocno opatrzyło ;)

@itucha, ale ci chłopcy wbrew pozorom pochodzą z dobrych rodzin. Dlatego tym bardziej nie rozumiem takiego ich zachowania.
Czy u was też tak wieje? U mnie 28 stopni ale wiatr okropny.
Kolejne pytanie... Czy wy też tak się pocicie? Ja pomimo używania antyperspirantu, to czuje się ciągle mokra..

No ja nie czerwcowa :) ktoś z kwietnia???

w57v3e3kzxelqjhu.png

Ja z 17 kwietnia,a Ty?:-) :)

reklama
@itucha, ale ci chłopcy wbrew pozorom pochodzą z dobrych rodzin. Dlatego tym bardziej nie rozumiem takiego ich zachowania.
Czy u was też tak wieje? U mnie 28 stopni ale wiatr okropny.
Kolejne pytanie... Czy wy też tak się pocicie? Ja pomimo używania antyperspirantu, to czuje się ciągle mokra..
Hormony i uroki ciąży ... ja ostatnio kupiłam 3 antyperspiranty w odstępach kilkudniowych bo nic nie działa :)

Do góry