xdzo19
Fanka BB :)
Cześć Wam. Kolejny ładny dzień, aż się żyć chce. Ze mnie taki śpioch, że dopiero się z łóżka podnosze, ale zawsze byłam nocnym markiem. [emoji14] Skończy się spanie do późna, jak się dzidziuś pojawi. Muszę zrobić sobie śniadanie, kawę (a raczej mleko z kawą) i uciekam na taras, trzeba wykorzystać Słońce.
Co do wakacji, to też uwielbiam polskie morze. [emoji3] Zawsze jeździmy do Niechorza, bo uwielbiamy to miejsce i mają tam najlepszą knajpke z rybką. Tylko sprawdzałam noclegi i może być problem z miejscem w tym roku.
Napisane na F3111 w aplikacji Forum BabyBoom
Mam podobnie, bo oprócz tego, że czasem coś mnie zakłuje i brzuch trochę urósł, brak mi innych objawów. Staram się nie panikować, chociaż taki detektor by się przydał. Liczę jednak, że już niedługo zaczną się ruchy i będę spokojna.Dzień doberek w taki piękny dzień!
Wczoraj nie miałam chwili, żeby usiąść, dziś siedzę w pracy, więc czasu będzie spooro
@hugins gratulacje synka, też mi się podoba imię Igorek
@estrelicia gratuluje i zazdroszczę ruchów małej ! Mam nadzieję, że i mnie niedługo da znać o swoim istnieniu.
Powiem Wam dziewczyny, że też ostatnio mam taki sobie humor, przydałby mi się ten detektor, a z drugiej strony pewnie zaraz zacznę czuć ruchy i trochę za późno się do tego zebrałam. Dziś w nocy znowu miałam kłujące bóle jakby w macicy, prócz tego w ogóle nie czuję się jakbym była w ciąży.
No i właśnie mnie wzięło na obmyślanie wakacje - chciałabym w tym roku odwiedzić nasze polskie morze, kupę lat tam nie byłam a w ciąży dalej nie chcę się ruszać.. ale zupełnie nie mam pomysłu w które miejsce i gdzie szukać noclegów
Co do wakacji, to też uwielbiam polskie morze. [emoji3] Zawsze jeździmy do Niechorza, bo uwielbiamy to miejsce i mają tam najlepszą knajpke z rybką. Tylko sprawdzałam noclegi i może być problem z miejscem w tym roku.
Napisane na F3111 w aplikacji Forum BabyBoom