reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopadowe mamy 2016

Ja sie witam znad kawki, moja B przyszła o 8 i poszła sie bawić juz myślałam, ze koniec snu ale po chwili wróciła i sie wtuliła i śpi dalej z tatusiem na gorze, a ja sobie zaparzyłam kawke i wcielam szarlotkę;) cos mnie głowa cmi, ale w nocy padało, teraz słońce moze na zmianę pogody?

Mamo4 kciuki trzymamy, spokój jest najważniejszy.

Kliska a na kiedy Ty mialas termin?

Iza jak tam Maluszek?

Ja bym do IKEI chciała, ale pewnie mój sam pojedzie, jeśli w ogóle. Teraz mi juz cieżko, mam wrażenie ze brzuchol mam wielgachny zwłaszcza z profilu;)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dzień dobry
wczoraj Was tylko czytałam z doskoku bo troszkę sprzątałam i gotowałam bigos ;)

Kliska woow ogromne gratulacje :)

Linka zdolna jesteś, zdolna :D:D:D

Mama4 no to powodzenia, szkoda że nie możesz tej ostatniej nocki w domu spędzić

Milagros ja z rana też nie lubię zwłaszcza jak mnie mój próbuje budzić przed praca a ja chcę jeszcze spać ;)

Joasia no to pięknie :D ja nawet ochoty nie mam :/ ale może dopuszczę mojego później bo go od wtorku i tak celibat czeka :D:D:D

oo na jakąś galerie też bym się przejechała bo jak nie dziś to później szybko nie pojadę, ale na obiad na pewno jedziemy także dziś nie gotuje :
pogoda u nas paskudna w nocy strasznie lało i wiało:/
ja dziś pospałam do 9 :szok::szok: ale to pewnie dlatego, że w nocy długo nie spałam, brzuch coś mnie pobolewał

Milagros zadowolony, ale oczywiście w trakcie się bał. Ja po wszystkim dostałam ze 3 maleńkie skurcze i cisza dalej.

Najgorsze jest to, że mam opcje cc i zaczyna mi nad głową krążyć.

Jestem w 40 tygodniu ciąży[emoji480]tp.8.11[emoji64]

Milagros u mnie dziś wszystko wstrzymane zero odchodów coś się dzieje nie tak , wczoraj do miednicy napazylam korę dębu i rumianek i posiedzialam dupka trochę w tym

Gaga tak to jest jak się nie czyta co na opakowaniu pisze hahha myślałam że tylko mężczyźni mają z tym problem ;)

Joasia heheh nasuchujesz wiedzę tak samo jak ja... Ja wczoraj byłam na grzybach, zmęczyłam się przeokropnie. Od wszystkiego zaczął kręgosłup boleć i lekkie skurcze się pojawiły - wiec pełna nadzieji pobaraszkowalam z mężem ( obiecując sobie ze to juz ostatni raz!! Bo co za przyjemność dla mnie i dla niego kiedy człowiek robi to automatycznie. )..
IIIIIIII jak zwykle nic!!!!!

Mama-czwórki ja tez dzisiaj wieczorem mam sie zameldować w szpitalu. Jutro rano wywołują. Oby nam ładnie poszło co? Buziaki i łącze sie w stresie :-)

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Ostatnia edycja:
Mamo4, Ewa, trzymam kciuki za Was. oby wszystko poszło sprawnie.

Kluska, nie wiem czy już pisałam, ale z całego serduszka Gratuluję[emoji4]

Rany, dziewczyny jak ja bym już chciała tulić mojego maluszka. Aż pisząc tego posta łezka mi poleciała.

Jestem w 37 tygodniu ciąży[emoji4]
Czekamy na Ciebie syneczku[emoji173]

reklama
Do góry