reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopadowe mamy 2016

Ja się obawiam że ten wysyp maluchów przesunie moje cc[emoji52] i przetrzymaja mnie na następny dzień [emoji54]

Jestem w trakcie 39 tygodnia.
Z Polą spotkamy się 15 listopada (cc) [emoji480][emoji274][emoji254]

reklama
Dziękujemy bardzo za kciuki.

Ewa - Powodzenia. Trzymam kciuki za szybki poród.Fajnie, że nie będę jedyna w tym dniu.:happy:

My już leżymy sobie na odziale. Miałam Ktg, maluch cały czas się wiercił i skoki były nawet do 180. Lekarz na IP pobierznie go zmierzył i mówił , że ok. 4 kg.
powinien ważyć. Pierwsze ubranko naszykowałam mu 56 z Pinokia , a one są dosyć małe i zastanawiam się , czy się zmieści i nie zmienić na inne.
Z ciekawostek to poogladałam sobie noworodki. bo patologia jest połączona z położniczyM i jestem w 7 niebie:happy:

Witam. Nie wiem czy mnie jeszcze pamiętacie, ale wpadłam się pochwalić.
1.11.2016 o godzinie 14:00 przyszedł na świat nasz długo wyczekiwany i upragniony synuś Leon Julian. Zrobił nam wielką niespodziankę, bo termin miałam na 25 listopada. Ale wszystko z nim w porządku. Jestem przeszczęśliwa.

Kliska gratuluje rychłego porodu, niby nic sie nie działo a tu rozwój wypadkow jak w filmie akcji :-) Powodzenia z maluszkiem i zdrówka :-)

mama4 wszystkie ciocie z BB trzymamy kciuki za Ciebie i Malucha ;-) Nie dziwie sie wcale ze sie rozczulasz nad dziećmi, sama tez bym chciała juz miec swoją córeczkę przy sobie.

Ewa trzymam rownież kciuki za Ciebie!

Wczoraj składałam łóżeczko dostawke.
Pierwsza zamówiona przez Allegro do dziś dzien sie nie doczekałam, zamówiona za pobraniem i cisza. Nie poważni ludzie prowadzą te sklepy internetowe, nikt na maile nie odpisuje zero kontaktu. Na szczęście znalazłam na Olx używkę i Kobietka wysłała mi ja w jeden dzien na drugi dzien kurier był juz u mnie w domu. Wszytko jak nowe jeszcze.dorzucila 2 komplety pościeli z poszewkami nowe i rożek.
Czytam Was ostatnio na bieżąco ale nie mam czasu odpisywać. Urządzam sie i siebie w mieszkaniu, sprzątam, od czasu do czasu pracuje. W nocy wogole nie sypiam ze względu na ból w miednicy. Moja Mała w brzuszku zrobiła sie jakaś leniwa może to zwiastun porodu, oby tak !

Koalka- Ty chyba zamawiałaś tĄ samą dostawkę co ja. Pisałam już kiedyś , że czekałam na nią ponad 2 tygodnie. Wygląda na to, że u nich tak długo czas dostawy to standard. Szkoda tylko , że nie ma na ich stronie żadnej informacji na ten temat.
Nieodpowiedzialni ludzie.

majdaczek- gratuluję

Cześć dziewczyny
Ja tu pierwszy raz choc śledzę forum od samego początku. Czytam Was jak książkę ktorej każdego dnia przybywa stron. Świetna sprawa
Tak sie składa ze tez na dniach zostanę mamą poraz drugi
Mnie czeka cc a dokladnie w sobote.
Pierwsza ciaza zakończyła sie takze cc tyle ze juz w 33 tygodniu.
Teraz udało sie i ciaze donosiłam
Pozdrawiam Was wszystkie

mariczka- Witaj. W jakim wieku jest starsza pociecha?

gaga- pytałaŚ mnie kiedyś w jakich ciuszkach można być na patologii na Ujastku. Dziewczyny są różnie ubrane- jedne w koszulach, inne w leginsach lub dresach i podkoszulkach. Także pełna dowolność;)

Mamo4 moj synek ma 2lata i 3 miesiące.
Jak na pierwsze dziecko mialam niesamowite wyzwanie rodząc wcześniaka ,synek urodził sie z waga 1600 ale mimo wszystko szybko nadrabiał a teraz jest mega wulkanem energii :)

reklama
Kliska , Majdaczek,gratulacje :)
Mamo 4 , Ewa czekamy na dzidków;)
mariczka a co bylo powodem wczesniejszego rozwiazania?
Ja czuje sie super tylko nie wiem czy te uplawy są normalne.. mam taki ciagnacy sie bezowy sluz.. oby nie jakas infekcja..ale nie czuje zeby mi tam cos swedzialo ..
malutki bez zmian ..cudowny , spokojniutki, anioleczek :) z tym ulewaniem juz tez jest lepiej , ale na usg brzuszka umowie sie moze w tym tyg , ze biegunka to po wodnistych kupkach , zupelnie inne niz normalne, tylko ze jak przestal miec biegunke to teraz nie robi normalnej.. rano bylo troszeczke i teraz niedawno i to tylko tyle ze ledwo pieluszke zabarwilo..takze jak nie w jedna strone to w druga.. ale na wadze leci ladnie do gory to pocieszajace :) juz 3kg ma :) , pewnie mamy ktore urodzily albo urodza dzieciaczki wieksze po okolo 4 kg pomysla sobie o hehe 3 kg ale duzo :D hehe , ale dla mnie to jest duzo ;p bo przy 2,5 to nie ma czego w recach trzymac :p a P dzisiaj zrobil taka rybe po grecku ze brak slow :O rewelacyjny ten sos , przekozacki :) zebym mogla to bym odwdzieczyla sie :D a tu dupka..:D najadlam sie az pod korek (ale zeby nie bylo :) mleczka sciagnelam dla malego wczesniej , tak zeby przez noc z butelki nakarmic) :)
a zapomnialam dodac:) dobrze jest urodzic w terminie ale taki wczesniaczek moj malutki gdzie nie zajedzie to szybciutko przyjmowany bez kolejki :) taki plusik..:)

Do góry