Kliska , Majdaczek,gratulacje
Mamo 4 , Ewa czekamy na dzidków
mariczka a co bylo powodem wczesniejszego rozwiazania?
Ja czuje sie super tylko nie wiem czy te uplawy są normalne.. mam taki ciagnacy sie bezowy sluz.. oby nie jakas infekcja..ale nie czuje zeby mi tam cos swedzialo ..
malutki bez zmian ..cudowny , spokojniutki, anioleczek
z tym ulewaniem juz tez jest lepiej , ale na usg brzuszka umowie sie moze w tym tyg , ze biegunka to po wodnistych kupkach , zupelnie inne niz normalne, tylko ze jak przestal miec biegunke to teraz nie robi normalnej.. rano bylo troszeczke i teraz niedawno i to tylko tyle ze ledwo pieluszke zabarwilo..takze jak nie w jedna strone to w druga.. ale na wadze leci ladnie do gory to pocieszajace
juz 3kg ma
, pewnie mamy ktore urodzily albo urodza dzieciaczki wieksze po okolo 4 kg pomysla sobie o hehe 3 kg ale duzo
hehe , ale dla mnie to jest duzo ;p bo przy 2,5 to nie ma czego w recach trzymac
a P dzisiaj zrobil taka rybe po grecku ze brak slow :O rewelacyjny ten sos , przekozacki
zebym mogla to bym odwdzieczyla sie
a tu dupka..
najadlam sie az pod korek (ale zeby nie bylo
mleczka sciagnelam dla malego wczesniej , tak zeby przez noc z butelki nakarmic)
a zapomnialam dodac
dobrze jest urodzic w terminie ale taki wczesniaczek moj malutki gdzie nie zajedzie to szybciutko przyjmowany bez kolejki
taki plusik..