reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopadowe mamy 2016

reklama
Iza przecież to do wywoływania akcji porodowej się nadaje. Dawno się tak nie obsmialam [emoji5]

Jestem w trakcie 39 tygodnia.
Z Polą spotkamy się 15 listopada (cc) [emoji480][emoji274][emoji254]

Kliska gratulacje :) Przeczytałam posta wczoraj w nocy i potem śniło mi się, że kolejne dwie mamusie urodziły :D Na pewno aob66, drugiej nie pamiętam.

Mama czwórki, Ewa - trzymam kciuki!!!

Milagros kupki jeśli mają grudki są ok. Takie mają być .

Ja Wam się wcale dziewczyny nie dziwię , że trzęsienie się nad Maluszkami. Ja nawet przy 4 dziecku miałam wiele momentów paniki z byle powodu i przypuszczam , że tak też będzie tym razem. Noworodek jest taki maleńki i delikatny, że nie sposób się o niego nie bać.

Jestem pierwsza na liście do cięcia więc zabierają mnie o 6 na salę przedoperacyjną Przy dobrych wiatrach o 7 będzie już po wszystkim.
Trzymajcie kciuki przez sen Laseczki za mojego małego żołnierzyka.:happy2:

Kliska, Majdaczek gratulacje!

Mamo czwórki, Ewa kciuki za jutro :)

Keejti, miałam tak samo z podnoszeniem nogi, ciekawa jestem, co Ci ortopeda powie.

Też mam skrzepy, u mnie 10 dzień po cc. Ale ogólnie mało już tych odchodów, czasem cały dzień nic, dopiero na wieczór trochę mocniej. Mam nadzieję, że niedługo znikną całkiem. Zapachu żadnego na szczęście nie czuję.

Milagros, psikasz octeniseptem na tego krwiaka? Koleżanka moja też miała i długo się z nim męczyła niestety, chyba aż ropień jej się zrobił.

Mamusie rozpakowane, czy Wy tez tak lecicie z wagi? ja na obecna chwile mam juz 3 kg mniej niz przed ciaza. Kogo nie spotkam to w szoku ze tak szybko zeszly pociazowe kg ze mnie.

iza02083 w32 tygodniu odeszły mi wody w srodku nocy do dzis nie wiadomo dlaczego. Tydzien przeleżałam pod kroplowka w szpitalu ale przestała działać i zaczęłam rodzic. Maly byl poprzecznie ułożony i tracił tętno . Potem jeszcze 2 tygodnie w szpitalu bylismy bo maly musial przytyć do 2 kilo. Ogolnie pierwsza ciaze mialam z idealnymi wynikami bez żadnych bólów... a skończyła sie ... nooo powiedzmy nagle zaskakująco..
Ale tym razem udało sie maly wazy ponad 3 kilo I jestem na koncowce.

Mamo4 super że jesteś pierwsza w kolejce. Będę trzymać za Was kciuki przez sen lub bardziej świadomie [emoji6]

Jestem w trakcie 39 tygodnia.
Z Polą spotkamy się 15 listopada (cc) [emoji480][emoji274][emoji254]

reklama
Do góry