Milagros, miałam na koniec ciąży takie uczucie, jakby mała miała mi zaraz wypaść i jakby kość łonowa mnie bolała, a teraz na wieczór albo w nocy chodzić nie mogę, bolą mnie kości ta na dole i po bokach, nie wiem co to M-c przed porodem miałam usg spojenia i nie było rozejścia, ale zastanawiam się, jak napisałaś, że to od dużej ilości hormonów, bo chyba dużo ich miałam, skoro mała ma te obrzęki i położna powiedziała, że to właśnie od moich hormonów.
Diabliczka, widzę, że u Ciebie drugie cc też gorsze, wracaj szybciutko do siebie. Mi też ani morfina ani ketonal nie pomagały, a przynajmniej niewystarczająco, bo leżałam na pooperacyjnej i jęczałam z bólu, a po pierwszym nie było tego. Oby szybciutko żółtaczka zeszła.
Karosznurek, Koalka nie będziecie się starały o alimenty? Współczuję nerwów Ale Wasze dzieci będą miały za to cudowne, kochające mamusie.
Diabliczka, widzę, że u Ciebie drugie cc też gorsze, wracaj szybciutko do siebie. Mi też ani morfina ani ketonal nie pomagały, a przynajmniej niewystarczająco, bo leżałam na pooperacyjnej i jęczałam z bólu, a po pierwszym nie było tego. Oby szybciutko żółtaczka zeszła.
Karosznurek, Koalka nie będziecie się starały o alimenty? Współczuję nerwów Ale Wasze dzieci będą miały za to cudowne, kochające mamusie.