reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopadowe mamy 2016

Diabliczka-kochana wspolczuje bolu. Duzo sily i szybkiego powrotu do zdrowka Ci zycze! :*

Kolka sama szyja i bol promieniuje do karku. najgorzej jest po nocy z godziny na godzine dyskomfort jest mniejszy im wiecej glowa ruszam. Podejrzewam ze to wynik mojego chodzenia po cmentarzu w swieto zmarlych. padal deszcz i wialo a ja z mala parsaolka w plaszczyku przejsciowym gdzie ma zadnej stojki ani wiekszego kolnierza. Wydaje mi sie ze sama sobie ten przeciag wytworzylam pod parasolka bo szlam szybkim krokiem.

U nas dzisiaj sloneczko. Synus pierwszy raz przewerandowany!
Widzi juz nas :-) :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Witam;)

Mama4 mnie czasem tez tak pocmi wieczorem, podejrzewam ze macica i szyjka w jakiś sposób sie szykują. Mojemu gin ostatnio o tym mowilam to machnął ręka i powiedział ze mogą to być jakies delikatne skurcze ale nie porodowe bo one występują z konkretna częstotliwością.

Koalka ja jutro 39 zaczynam:) Basię rodziłam 39+1... zobaczymy co będzie teraz.

Basieńka termin terminem a moze maleństwu dobrze? Ma jeszcze dwa tygodnie tak naprawdę, we Francji ciąże liczą jako 41 tygodni np. Spokojnie urodzi sie i nawet nie wiesz kiedy Cię zaskoczy:)

Keejti Ty to masz powera:) mi maz zabrania czegokolwiek robić od sierpnia jak sie szyjka skrocila, a teraz jak juz bezpiecznie i teoretycznie nawet jakbym zaczęła od wysiłku rodzic to tez mnie opiernicza ze mam dbać o siebie, kręgosłup i nic nie robić, bolał mnie ostatnio krzyż trochę, powiedział ze mam zakaz zmywarki wyjąc dzisiaj bym sie nie schylała, on to zrobi. Kochany [emoji5] wiec ubrałam poduszkę rogal i sie zmęczyłam ;)

Co do postu Martini juz obczailam, na aplikacji widzi mi te wątki na innej podstronie [emoji848] jak Przyklejone nie ogarniam czasem :/

Ja wypiłam sobie kawke, zjadłam rybę w occie i czekam aż koleżanka mi przywiezie Basię ze szkoły:) potem tata na kawke ma wlecieć niby. Obiad musze jakiś wymyślić ;)
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

MAma 4 - ja czesto mam takie bóle.i wtedy tak się cieszę ze to już........ że pewnie zaraz się rozkręci. Ale niestety mija.

Skrzat - nabardziej flustrujące jest to że lekarz zapewniał juz od 36 tyg że poród pewne będzie wcześniej, że szyjka idealnie przygotowana..... i tak mijał dzień za dniem. Skurcz za skurczem, czop, bóle kręgosłupa- wszystko co dawało mi cichą nadzieje że to już.

Princesko jak Twoje cisnienie? Pamiętsam że przed porodem było wyoskie- spadło troche?

Ivi super;) podziwiam :)
Diabliczka powodzenia w poonizacji ;)

Mama4 mnie tak bolał przed porodem:) tum :)

Skrzat widze Twoj maz widze jak moi staje na wysokości zadania ;)

zem3i09kkpneir9y.png

1usasg18vftrzndq.png

zalwh00cp3f54s2w.png

i mnie dziś nad ranem brzuch bolał jak na okres. A już myślałam że zapomniałam jak to jest :)
Dziewczyny robiłyście/ robicie jakieś większe zapasy spożywcze przed porodem? nie wiem jak się za to zabrać.

Basienka-dziekuje ze pytasz :-) cisnienie ok. Juz w dniu porodu sie ustabilizowalo chociaz lekarz twierdzi ze musialo byc jakies wahanie-skok cisnienia skoro pecherz plodowy wtedy pekl.

Trzymam kciuki za chcace sie rozpakowac aby jak najszybciej Wam sie to udalo.

Hej..
Ja dziś bez humoru jakos...
Ja boję się że córka będzie za duża i nie dam rady jej urodzić naturalnie a cc strasznie się boję i chce uniknąć... ostatnio w tydz przytyla prawie 300g a patrząc na granicę błędu to boję się pomyśleć ile może ważyć naprawdę...

Diabliczka powodzenia! Obys jak najszybciej wróciła do formy i mogła cieszyć się malenstwem[emoji10]

Emalka ja nic takiego nie robię bo już sama od 2mies nie chodzę na zakupy... zapasów w postaci obiadów też nie robie... mąż poradzi sobie...

Mnie nic nie boli, nic się nie dzieje.. wg apki dziś jest moj termin, wg gin jutro... zobaczymy co mi powie w pon choć pewnie nic konkretnego znów...

Jestem w 40 tc[emoji2] córeczka[emoji7] TP 05.11

Aob ja się też boje, że dzid bedzie za duży i zaliczę kolejną cesarke. Już jakiegoś doła od tego łapię. Nawet sobie myślę, że mogę rodzic przy najwredniejszych położnych byle się tylko zaczęło.

Jestem w 40 tygodniu ciąży[emoji480]tp.8.11[emoji64]

reklama
Do góry