reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopadowe mamy 2016

No dobra a samemu mozna sobie sprawdzic czy ta szyjka sie skraca? Bo mnie oczywiscie gin nie zbadal i nic nie wiem

Netta gratuluje porodu i takiego tez sobie zycze :)

Ivi podziwiam ze Ci sie chce :) zamiast polozyc sie i odpocząć:)

Dobrej nocy

Jestem w 39. tygodniu ciąży <3

reklama
U mnie troche sie ruszylo po wczorajszym masażu szyjki. Ale nie jakoś bardzo tylko skurcze częstsze. W poniedziałek juz mam potwierdzone wywołanie

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Netta super;) fajnie ze juz razem:)

Martini gratulacje:)
Aczkolwiek posta nadal nie widzę z ta radosna informacja!

Ivi kapusta rozwaliła system:) zwłaszcza kilka dni po porodzie [emoji16]

Emalka lista niezła ;) ja mam termin na 12.11... ale trochę juz jak na szpilkach kiedy sie zacznie a obawiam sie po prostu chlustu, skurczy żadnych właściwie nie mam.

Zobaczymy co bedzie ;)

Zgaga mnie meczy, zachciało mi sie pizzy giuseppe i Mirindy to teraz mam, ale dobre było ;) maz po Ząbkach jeździć musiał ;)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Netta, Martini, Diabliczka, Katusia gratulacje :)

Skrzat, ja też myślałam, że już urodziłaś :D Zdrówka dla Basi. Co do szczepień, mam takie samo zdanie.

Mamo czwórki, moje do samego końca bardzo aktywne były, czytałam, że pod koniec aktywność spada, ale u mnie się to nie piotwierdziło.

Kciuki za następne w kolejce :)

Moj synus tez byl aktywny do konca.

Gratki dziewczyny! pedziemy jak burza! suuper:-)

U nas wreszcie dzisiaj odpadl pepek. pokoznej sie dzisiaj nie doczekalam, pewnie jutro urzadzi nam niespodzianke. To juz trzeci raz a ja sie zastanwiam czy moge jej nie wpuscic! :-D ;-)

Ivi-niezla jestes! przebijasz sama siebie! Ale powiedz jak Ty znajdujesz na to czas?! brawo kobieto!

Mamo czworki-kiedys pytalas po jakim czasie dziewczyny po cc wsiadaly za kolko. Ja melduje ze po 12 dniach wsiadlam pierwszy raz ale nie wybralam sie w te podroz sama a z mama.
Teraz jezdze codziennie juz sama. Dobrze sie czuje (oprocz problemu ze zrobieniem 2 :-//)i nie widze powodu u siebie zeby nie kierowac. Trzymam kciuki abys Ty czula sie rownie dobrze! :-*

Dziewczyny macie jakis sposob na (prawdopodobnie)zawianą szyję? nie moge ruszac szyja tak bardzo mnie ciagnie kiedy chce odwrocic glowe na bok lub odchylic do tylu. :-(

Keejti też bym chciała wiedzieć czy można samemu zbadać ta szyjkę...

Skrzat Martini napisała po prostu na liście po drugiej stronie brzuszka [emoji6]

Priinceseczka super że tak dobrze sobie radzisz [emoji6] a z szyja też myślę zeby ja wygrzac...

Milagros u mnie żadne S nie działa i wręcz czuję się coraz lepiej...

Karosznurek a może położnej narazie zapytaj o ten katarek... ja bym narazie do przychodni nie szła bo tam tyle chorób że mlody na pewno by coś złapał a w sumie póki co niewiele możesz z tym zrobić... niech położna zobaczy a Ty narazie może kladz go trochę na brzuszku czy w łóżeczku na klinie to będzie spływać... ale pamiętaj to moje zdanie a Ty zrób jak Ci serducho odpowiada

Jestem w 40 tc[emoji2] córeczka[emoji7] TP 05.11

Karosznurek-moj tez czesto kicha ale kataru nie ma. podobnie jak aob probowalabym zasiegnac rady poloznej ew.pediatre nacwizyte domowa bym umowila bo do przychodni to strach brac takiego maluszka.

Ja sie zastanawiam czy nie isc z ta moja szyja do lekarza bo dzisiaj boli jeszcze bardziej brr cos okropnego czasem jak mnie zaboli to mam wrazenie jakbym uczestniczyla w jakims wypadku.
Ale z drugiej strony zastanawiam sie czy lekarz cos na to zarazi czy tylko strace tam kupe czasu

Tez nie jestem za nieszczepieniem:)

Mama4 u mnie nie było tak. Za to tydzień przed czy nawet dłużej to głownie odpowiadał .

O fajnie ze piszecie ze na femibi sa te podkłady na łóżeczka :) bo mam jedno sikadelko na łóżko starszego i musze rano prac i kombinować zeby wyschło do wieczora :)

Iza ja tez bym nie podawała , tez mieliśmy debridsd nie pomógł a jak przeczytałam o skutkach ubocznych to odstawiłam w 3 sekundy zamiast przespisywac jakies gowna powinna skierować Cie do gastrologa na usg pod katem refluksu! A próbowałaś odstawić ta D ? I obserwować ?

Ivi swoich ??;))))

Netta cudowny porod :) ale tez słyszałam ze zzo osłabia skurcze dlatego nie decydowałam sie :)

Princeska nam wczoraj Rez odpadł pepol :) a położna nie umawia sie z Tobą ? Ja swoją pezesunelam z poniedziałku na wtorek bo w pon chce ogarnąć chatę .
Na 2 polecam Ci wlewke Meliaxa dla dzieci mi pomogło bardzo :) teraz juz nje mam problemu ale jak czułam blokadę to poszło ..
Z szyja nje pomogę .

Karoszurku jak nic nie leci to nie misi byc katar moze czyścić sobie drogi u nas położna poleca u takich noworodków krople soli fizjologicznej i trochę wysunąć pałeczkę do uszu zeby smyrala i smyrnac w noski zeby psikal wlasnie i sam sie oczyszczał .

zem3i09kkpneir9y.png

1usasg18vftrzndq.png

zalwh00cp3f54s2w.png

reklama
Mało co spałam bo były bóle. Ok 23 zabrali mi małego bo poprosiłam i wzięłam na ból a potem po 4. Malutki dostał dokarmianie ok 1 w nocy 10 ml bo tak chciałam i przywieźli mi dop ok 5. Od 6 do teraz jadł ale zaraz wizyta i dają mi kroplowki to dałam aby dokarmiali troszeczkę. Cycki już mnie bolą od karmienia i widzenia. Rana boli jak cholera Dzisiaj będę nareszcie wstawać

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry