reklama
EM Ka
Fanka BB :)
Mam dokładnie to samo spostrzeżenie wlasnie mowilam mężowi ostatnio ze miałam obawy czy drugie bede kochać tak samo mocno, a teraz kam wrażenie ze serce mi sie powiększyło zeby kochać wszystkich jeszcze bardziej niesamowite a maluszki teraz spia przy krzykach u mnie jest jeden a robi hałasu tyle co nie jedna 3ka potrafi... ale przeciez to minie ze beda reagować na hałasy...
Ja juz na nogach Njkos wstał o 5:45 a Antoś jeszcze smacznie spi .
Ja juz na nogach Njkos wstał o 5:45 a Antoś jeszcze smacznie spi .
ivi
uzależniona;) // I.2010
Moi już na nogach, najstarszy pojechał do szkoły, dziewczynki zostają.. Sylcie choyba wypisze z przedszkola.. a Kinga ma nos rozwalony i lepiej żeby spokojnie w domu się zagoił. Nocka jak to z noworodkiem jak się przejadł cyca to tak ulał ze musiałam go przebierać ok 4 nad ranem
Gdzie Martini?
Idę szykować domek bo niedługo położna ma przyjechać
Gdzie Martini?
Idę szykować domek bo niedługo położna ma przyjechać
aob66
Moderatorka
Witam się i ja... też już od około 6 bo i mój Niko dłużej nie umie wylezec ehh...
Joasia mi opryszczka zaczęła wychodzić z nd na pon w nocy ale od razu potraktowalam ja octaniseptem i nie rozwinęła się[emoji6] ale poród też się nie rozwija [emoji20]
Netta współczuję chorób [emoji20] dużo dużo zdrówka życzę i oby choć ta ospa ominęła chlopakow..
A ja szczepilam szczepionkami na Nfz i tylko podstawowymi i teraz tez tak planuje...
MartiniM pewnie już po [emoji2] a ja zacznę pewnie jak mój będzie w pracy, bo za łatwo byłoby rodzić jak miał 1,5tyg wolnego ehhh...
Jestem w 40 tc[emoji2] córeczka[emoji7] TP 05.11
Joasia mi opryszczka zaczęła wychodzić z nd na pon w nocy ale od razu potraktowalam ja octaniseptem i nie rozwinęła się[emoji6] ale poród też się nie rozwija [emoji20]
Netta współczuję chorób [emoji20] dużo dużo zdrówka życzę i oby choć ta ospa ominęła chlopakow..
A ja szczepilam szczepionkami na Nfz i tylko podstawowymi i teraz tez tak planuje...
MartiniM pewnie już po [emoji2] a ja zacznę pewnie jak mój będzie w pracy, bo za łatwo byłoby rodzić jak miał 1,5tyg wolnego ehhh...
Jestem w 40 tc[emoji2] córeczka[emoji7] TP 05.11
Joasia_1986
Aob ja na dzień dobry ją spirytusem i zaraz plasterek i widze, że też nie rośnie i pęcherzyk nie wyszedł ani jeden, ale plasterek na wszelki zostaje.
Za to w nocy miałam więcej przepowiadających i to parę takich bardziej odczuwalnych, więc może akurat coś sie dzieje.
No i ból bioder po dzisiejszej nocy straszny. Prawa noga to boli mnie aż po stope.
MartiniM coś nie widać czy mi sie zdaje. Może już tuli bobasa.
Co do diety kp ja na początku i tak stosowałam diete lekkostrawną po cc, więc jakoś nad kp mie myślałam. Potem z zalecenia położnej powoli wprowadzałam sobie coś "mocniejszego" w stylu kawałek kiełbasy czy gryz kotleta i obserwowałam zachowanie swojego organizmu i Zu.
Ale ona to co chwile była z czegoś wysypana. Żłopałam inke z mlekiem a nie wiedziałam, że może mieć skaze. Dopiero tak na prawdę jak zaczęłam wprowadzać jej pokarmy stałe to to zauważyłam.
Ale prawda jest też taka, że dużo rzeczy do tej krwi się jednak przedostaje. Jak miałam przepisaną furagine to mleko było żółciutkie, więc pomimo, że mleko tworzy sie z krwi, to różne dziwne związki mogą się do niego dostać.
Jestem w 40 tygodniu ciąży[emoji480]tp.8.11[emoji64]
Za to w nocy miałam więcej przepowiadających i to parę takich bardziej odczuwalnych, więc może akurat coś sie dzieje.
No i ból bioder po dzisiejszej nocy straszny. Prawa noga to boli mnie aż po stope.
MartiniM coś nie widać czy mi sie zdaje. Może już tuli bobasa.
Co do diety kp ja na początku i tak stosowałam diete lekkostrawną po cc, więc jakoś nad kp mie myślałam. Potem z zalecenia położnej powoli wprowadzałam sobie coś "mocniejszego" w stylu kawałek kiełbasy czy gryz kotleta i obserwowałam zachowanie swojego organizmu i Zu.
Ale ona to co chwile była z czegoś wysypana. Żłopałam inke z mlekiem a nie wiedziałam, że może mieć skaze. Dopiero tak na prawdę jak zaczęłam wprowadzać jej pokarmy stałe to to zauważyłam.
Ale prawda jest też taka, że dużo rzeczy do tej krwi się jednak przedostaje. Jak miałam przepisaną furagine to mleko było żółciutkie, więc pomimo, że mleko tworzy sie z krwi, to różne dziwne związki mogą się do niego dostać.
Jestem w 40 tygodniu ciąży[emoji480]tp.8.11[emoji64]
Ostatnia edycja:
linka1985
Ivi tez mam położna dziś czekam na siostrę żeby zaprowadziła maluchy do przedszkola i tez ogarnąć musze
Mój Antos tez śpi w dzień niema problemów ze spaniem
Wymyślam mu pępek dziś żeby położna widziała dobrze co się tam dzieje , któraś pisała o tribiotyku i smarowalam i ładnie dziś się prezentuje pepuszek ale nadal ma w środku dziurkę która ropieje z tym ze juz nie wygląda to tragicznie i widać ze się goii
Mój Antos tez śpi w dzień niema problemów ze spaniem
Wymyślam mu pępek dziś żeby położna widziała dobrze co się tam dzieje , któraś pisała o tribiotyku i smarowalam i ładnie dziś się prezentuje pepuszek ale nadal ma w środku dziurkę która ropieje z tym ze juz nie wygląda to tragicznie i widać ze się goii
gaga92
Dzień dobry
ja też nie mogłam spać od 6 jak mój wstał do pracy i się tak kręciłam w łóżku a jak w końcu usnęłam jeszcze ok 8 to mój zadzwonił żebym auto przestawiła
właśnie nie dawno się oparzyłam widelcem w wargę i zaraz mi się tam zrobiło takie jak opryszczka to nawet weterynarz jak był u psa pytał o to
jestem teraz nie wyspana, do tego pogoda sie popsuła co jeszcze pogarsza mój nastrój a miałam na dziś tyle planów ehh zobaczymy co z tego wyjdzie, mam tylko nadzieję, że wózek dziś dotrze
ja też nie mogłam spać od 6 jak mój wstał do pracy i się tak kręciłam w łóżku a jak w końcu usnęłam jeszcze ok 8 to mój zadzwonił żebym auto przestawiła
właśnie nie dawno się oparzyłam widelcem w wargę i zaraz mi się tam zrobiło takie jak opryszczka to nawet weterynarz jak był u psa pytał o to
jestem teraz nie wyspana, do tego pogoda sie popsuła co jeszcze pogarsza mój nastrój a miałam na dziś tyle planów ehh zobaczymy co z tego wyjdzie, mam tylko nadzieję, że wózek dziś dotrze
EM Ka
Aob o widzisz nie wpadłabym na to ze mozna octa potraktować opryszczkę . Ja walczyłam z plasterkami.
Netta dużo zdrowia oby ta ospa Was ominęła !
MartiniM odezwij sie!
Linka dobrze ze trochę pomogło, u nas pępek juz na włosku i tez w środku taki maloprzyjemny.
O pogoda h nas tez średnia ...
Netta dużo zdrowia oby ta ospa Was ominęła !
MartiniM odezwij sie!
Linka dobrze ze trochę pomogło, u nas pępek juz na włosku i tez w środku taki maloprzyjemny.
O pogoda h nas tez średnia ...
linka1985
Emka u nas kikut juz odpadł w tamtym tygodniu tylko tak ten pępek się slimaczy zamiast się goic
reklama