reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopadowe mamy 2016

Mama czwórki mam to samo ;) choć strasznie się boję to już się nie mogę doczekać jak mały wyjdzie i go przytulę. Wczoraj też byliśmy u szwagierki mojego ale już dobrze to zniosłam i nawet ponosiłam małą przez co jeszcze bardziej nie mogę się doczekać

Iza jaki kochaniutki nic tylko tulić i całować :* to jak Wy już po rejestracji to co Wam było potrzebne?

Aob dzień dobrze się nie zaczął ale właśnie dotarł wózek więc humor od razu lepszy :)

reklama
Hej hej jestem po krotkiej nieobecnosci ale szczerze przyznam ze czytalam te kilka stron po lebkach
Wrocilismy dzisiaj ale w pierwszej kolejnosci spac.

Jutro mam wizyte i nie moge usiedziec w miejscu z nerwow bo nie wiem co lekarz zadecyduje dalej

U mnie nic nie rusza choc wczoraj caly dzien na nogach-prawie 40osob bylo na obiedzie. Zaraz chce jeszcze zmyc podloge i meza wykorzystac choc cos niechetny. Moze szyjka choc o milimetr sie skroci:d

W sprawie szczepien my Julka szczepilismy 5w1 i engerix teraz tez juz mam dla malej recepte ale cos coraz czesciej czytam ze 5w1 wycofują,prawda to?

Jestem w 38. tygodniu ciąży <3

Priinceseczka tylko jak będziesz kupować spirytus to rektyfikowany, bo salicylowy może uczulić.

Iza super maluszek [emoji8]

Jestem w 40 tygodniu ciąży[emoji480]tp.8.11[emoji64]

W ogole
Teraz rejestracja expresowo maz był mega zadowolony bo pojechał w zeszła środę i za jedna wizyta dostał wszystko akt urodzenia pesel i zameldowanie gdzie 2 lata wczesniej musieliśmy latać po rożnych urzędach , a teraz raz dwa i gotowe .

zem3i09kkpneir9y.png

1usasg18vftrzndq.png

zalwh00cp3f54s2w.png

Byłam w galerii... kolejny odcinek z serii, "chciałabym a boje się", bo już jakiś skurczyk, a mnie strach oblatuje.

Jestem w 40 tygodniu ciąży[emoji480]tp.8.11[emoji64]

dziewczyny odblokować mi się tu proszę :D bez nerwów! Przecież.. dzidzia i tak wyjdzie, czy będizecie się denerwować i zamykać, czy nie ;) to już lepiej dać się ponieść i niech się dzieje co chce zamiast utrudniać naturze...

U nas kolejny udany wieczór. Dzieciaki towarzyszyły mi przy kąpieli młodego, potem poszly zjeść kolacje jak ja małego usypiałam, potem ogarnęłam ich (2xprysznic 1xmycie w wannie), ubieranie, bajeczka na dobranoc i spanie ;) W międzyczasie młody obudził się na 'docycanie' więc poleżeliśmy sobie trochę już w spokoju i teraz wszyscy śpia a ja .. zdycham ze zmęczenia :D anemia+krwotok to niezbyt dobrze połączenie i okropnie słaba jestem, kręci mi się w głowie jak za dużo działam itd.. Ale mam nadzieje że parę dni i będzie super ;)

reklama
Milka jaki problem ?:) mała cudna :) i szczęśliwa btw z dwójka łatwiej :)

Ivi czemu nie odpoczywasz ? Gdzie maz ?

Apropo tego ze tatusiowe juz w szpitalu pomagają - super to na przyszłość wróży - ja nie rozumiem facetów którzy jie chcą dotknąć dziecka w szpitalu ...

zem3i09kkpneir9y.png

1usasg18vftrzndq.png

zalwh00cp3f54s2w.png

Do góry