Rionceseczka ja przy pierwszym po 2 czy 3 tygodniach powiedziałam ze mam dosc jedzenia jak królik ryżu z warzywami i zaczęłam próbować ale poleciałam po bandzie na bigos hehe
Co do uszek nie podpowiem ale najlepiej zorientować sie kiedy mozna na basen zacząć chodzić to na pewno od tego momentu nie trzeba
Iza zależy gdzie ten obiad w sumie do znajomych czy rodziny zdrowych bym pojechała zreszta dzis byliśmy u moich rodziców .
A co do lotów nie wiem od kiedy nie wiem czy w ogole jest jakis limit nie wydaje mi sie .
Emalka roczne dziecko to juz pikus my tez planujemy we wrześniu poleciec gdzieś na kanary pewnie bo najlepszy klimat i tak byliśmy z Niko i było super
Basieńka lepiej chodź jak najdłużej
Milia a co ja mam powiedzieć ostatni raz sex uprawiałam hm .... nie wiem moze w maju ?! Psychicznie mi sie bardzo chce i cieszę sie bo mojego meza zawsze po porodzie widze ze nadal kręcę nawet nieumalowana nieuczesana
i to cudowne jest ale co z tego jak jeszcze trochę...
btw
Milagros prosiłas o ten szewek?
A wlasnie a prospos kp ja dowiedziałam sie teraz dopiero bo tak piłam sama wodę przy Piereszym synu a teraz polecono mi pic soki zeby dziec ładnie przybierał
Kliska nie masuje sie piersi bo masażem pobudzasz jeszcze bardziej, najlepiej oblać je ciepła woda , obłożyć ciepła Pielucha i dostawić maluszka , albo ostatecznie sciągnąć laktatorem ale tylko do poczucia ulgi...
Kliska cudownie ze sie tak kochacie z mężem
ja mojego tez uwielbiam ale jak sie juz wkurzymy na siebie to tez rownie mocno hehe
No łaski ja miałam wracać na sale po kroplowce bo skurcze liche ale skakałam na piłce i zaczęła mi lecieć krew zanim wstałam zadzwoniłam do meza przekonana ze to wody sa .
Joasia co ty mowisz z ta opryszczka ? Ja najpierw walczyłam s sierpniu z pękającymi kącikami a w tym tyg przed porodem zrobiła mi sie opryszczka na szczęścia do porodu zeszła ale to co to jakis objaw ?
My 6w1 i pneumokoki i Rota meningo jak bedzie mozna.