reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopadowe mamy 2016

Asia może może akurat u Ciebie się rozkręci[emoji6]

Gaga słabo zaczęłas dzień ale życzę Ci żebyś go skończyła w dużo lepszym humorze [emoji6]

Emka ja chciałam jak Joasia spirytusem ale nie miałam to tak sobie wymyśliłam i wyszło a zawsze u mnie długo się papralo[emoji58]

Ivi same dobre wieści[emoji2]

Jestem w 40 tc[emoji2] córeczka[emoji7] TP 05.11

reklama
U nas pempuszek jeszcze nie odpadl. Wisi na wlosku. Dzisiaj az mi sie snilo ze znalazlam go w pieluszce ale niestety to byl tylko sen :-(
Mysle czy nie kupic tego spirytusu. Polozna chyba jutro przyjdzie albo dzisiaj zrobi nam niespodzianke i wpadnie bez zapowiedzi. jak przyjdzie to zapytam

Hej.
Jak tam piszecie o Maluszkach, pępuszkach i kąpielach to aż mnie skręca normalnie. Mam takie ciśnienie na utulenie synka, że wariuję. Stresuje się wiadomo ale ta chęć zobaczenia , przytulania synka jest 1000 razy większą i gdzieś tłumi trochę ten strach.

Linka- super, że tak ładnie to u Was idzie. Mam nadzieję,że u nas też tongladko pójdzie. Niby dzieciaki są przygotowane, dopytują co rusz za ile dni będzie dzidziuś Ale jak go przyjmą jednak trochę się obawiam. Na początku pewnie będzie ok. Bardziej boję się reakcji po 2-3 dniach jak okaże się , ze mama już nie ma tyle czasu ile wcześniej.

Tak jeszcze w temacie szczepień . Nie wiem, czy któraś o tym pisała ale dziś słyszałam , ze od 2017 szczepienia przeciw Pneumokokom będą za free dla wszystkich:happy::happy::happy:
Biorąc pod uwagę , ze podobno teraz to koszt ok. 270 zł dla najmłodszych dzieci to bardzo pozytywna informacja.

Też tak czytałam o darmowych pneumo. Nawet gdzie widziałam że już od grudnia.

Jestem w trakcie 38 tygodnia.
Z Polą spotkamy się 15 listopada (cc) [emoji480][emoji166][emoji258]

Mój misiaczek już zarejestrowany[emoji7]
1478090924965.jpg

[emoji175][emoji7]synek już jest z nami [emoji7][emoji175]

Załączniki

• 1478090924965.jpg
    1478090924965.jpg
    79 KB · Wyświetleń: 375
Karosznurek fajnie że wychodzicie[emoji2] trzymam kciuki [emoji6] będzie dobrze[emoji2]

Priinceseczka dzieciom różnie odpada, zależy jak gruba pepowine miałaś [emoji6]

Mama czwórki jak ja czytam o maluszkach dziewczyn to już też mi i ból i wszystko jest obojętne byleby już urodzić.. a co do szczepień też słyszałam że te mają by darmowe..

Iza jaki uśmiechnięty[emoji2]

Mama czwórki jednak Dawidek [emoji6]

reklama
Priinceseczka no właśnie więc jest więcej do gojenia... ale odpadnie[emoji6]

Iza hahah to ładnie wygląda[emoji23]

Do góry