reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2016

Firana przybij 5. Jest 6 nie śpię od 4.30[emoji53] to będzie udany dzień [emoji35]

Jestem w trakcie 30 tygodnia.
Z Polą spotkamy się ok 18 listopada [emoji175][emoji175][emoji175]

reklama
No i ja nie śpię , dziecko sie obudziło ...
A poszłam
Spać
Po 2... Po 3 fez sie obudził ... No i teraz wstał ... Szaleństwo ...

2nn3csqvlpqqv7gd.png

1usasg18vftrzndq.png

zalwh00cp3f54s2w.png

Mój zegar biologiczny budzi mnie tuż przed siódmą, mierzenie cukru i ketonow i wracam do łóżka do męża :) wczoraj miałam jakiegoś doła, nic mi się nie chciało. Chyba muszę się ruszyć i coś zacząć robić, bo normalnie dobija mnie stan nic nie robienia. Już torby pakujecie? Szybko.
Koalka, a u lekarza byłaś, może lepiej to porządnie wyleczyć, bo to niebezpieczne dla maleństwa.
Dzisiaj koniec pięknej pogody - mgła zawitała za oknem...

Dzień Dobry

Aob ja na prawdę wątpię żeby mój się dał namówić na tą szkołę no ale trudno :/

w sumie szkoda, bo nawet fajnie było, przyjechała położna z Ujastka i prowadziła zajęcia, opowiadała o przebiegu porodu, jakie sygnały daje ciało przed porodem i o znieczuleniu

Koalka kuruj sie tam, oby przeszło jak najszybciej

Katerineczka-dorzucilam do torby to co mialam jeszcze w domu czyli podpaski,tantum rosa, majtki siateczkowe (2 szt.nie za malo??), jeden podklad poporodowy na lozko-ile u Was ich poszlo?
I nie wiem czy stanik do karmienia wrzucac do torby szpitalnej? Jak to u Was bylo?

Widze ze Wasze noce nieprzespane ja sie obudzilam o 23 i do 1.20 sie krecilam. A polozylismy sie po 22.

Mialam wczoraj wejsc napisac ze ubmnie zapalenie gardla i wczoraj znowu mialam ten okropny atak :( ale nawet tego nie dalam rady zrobic
Urobilam sie jak glupia popieklam biszkopty na tort i ciasto i juz padlam spac a dzis chyba jeszcze więcej pracy

Boli mnie od przedwczoraj cala miednica , kosci ale doslownie przy kazdym kroku.
A dzis mamy zaplanowane targi dzieciece i szykowanie na jutrzejsza impreze.

Koalka masakra lacze sie w bolu kuruj sie tam

Princeseczka ja stanik wzirlam na wyjscie tylko a podkladow w szpitalu nie ma?

Jestem w 30. tygodniu ciąży <3

Witam się

Keejti współczuję bólów ja miałam tak jeden dzień jak pojechaliśmy w góry i zachciało się mojemu z wielkiej góry schodzić na drugi dzień myślałam że umrę każda kość i kręg w kręgosłupie czułam ...

U mnie misiu mój skarży się na bóle stawów ciągle ten co ma podejrzenie boleriozy i w pon do pediatry bo widocznie antybiotyk nie daje rady... wczoraj cały dzień prowadząca go do toalety bo na nogę stanąć nie może a już trochę waży bo to 6 latek :(
Skończyłam remont w stołowym dziś tylko posprzątać dokładnie nie wiem jak dam rade w ten upał ...
A jutro mój z pierworodnym jada na rajd rowerowy :) A dziś tez trzeba coś wymysłem bo od rana chłopców energia rozpiera :)

Witam serdecznie. Dawno mnie tu nie było. Fajnie ze rośniecie mamuśki a z wami wasze maleństwa ;-)
U mnie zaczął się 30 tc termin na 27.11
Wizyta 22.09. Według ostatniego usg 26tc moja księżniczka ważyła 1124g. Wszystko u nas ok przytyłam 10 kg. Wyprawka prawie gotowa i czekam na szczęśliwy koniec czego i Wam życzę.

Hej :)
Ja to przy Waszych przebojach ze snem, to jestem śpioch jakich mało. W sumie całą ciążę bym przespała, gdybym miała ku temu sposobność :)
U nas dzisiaj pogodnie, mój póki co w pracy, ja powinnam kończyć pracę licencjacką, skoro mam w planach jeszcze obronę przed porodem (jak mi się nie chce :(), a tu w planach na dziś jeszcze zamówienie mebli w BRW i ewentualna wizyta u mojej Mamci, bo najstarsza siostra z mężem mają przyjechać i fajnie byłoby się zobaczyć. Na dodatek mają dla mnie pudło z przyborami okołoporodowymi (dziewczyna kuzyna rodziła miesiąc temu i podobno nakupowała za dużo, więc przekazała dla mnie) więc ciekawość mnie męczy, co z planów zakupowych by mi odpadło :D

Bólów i chorób Wam współczuję Dziewczyny, życzę by Was nie męczyło...
Miłego dnia dla Wszystkich :)

reklama
Dzień dobry, ja to dziś wyspałam się za wszystkie czasy, o 6.15 obudziła nas mała, ale mąż do niej wstał i potem jeszcze się położył i spaliśmy do 8.

W sumie też mam częściowo torbę spakowaną po akcji sprzed tygodnia, ale część już wyjęłam, mam tam koszule, klapki, kosmetyki i ręczniki, musze dołożyć podkłady na łóżko (Priinceseczko, mi w pierwszej dobie chyba ze 3 poszły, a potem codziennie zmieniałam), poporodowe, majtki siatkowe, kubek i sztućce.

Keejti, nie nasilają Ci się te ataki? Może zmęczenie się do nich przyczynia, tzn. prowokuje je, bo jesteś wtedy osłabiona?
Udanych targów :)

Do góry